Είναι το πιο πολυσυζητημένο δίδυμο της άμμου κι ας μην έχουν παίξει ακόμη σε επίσημο αγώνα! Όμως η Αθηνά Παπαφωτίου και η Ανθή Βασιλαντωνάκη ετοιμάζονται για μεγάλη πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη.
Η πασαδόρος του Παναθηναϊκού και η διεθνής ακραία της Γαλατάσαραϊ, η οποία ακόμη δεν ξέρουμε τι θα κάνει με την εθνική σάλας, θα βρίσκονται στο κυρίως ταμπλό του THESSALONIKI GRAND SLAM (16-19 Ιουνίου).
Οι Ελληνίδες αθλήτριες τα τελευταία χρόνια μετά τις υποχρεώσεις τους με την σάλα προπονούνται στο μπιτς βόλεϊ και θα αγωνιστούν για πρώτη φορά ως δίδυμο στην άμμο στο δεύτερο φετινό τουρνουά MASTERS του Πανελλήνιου σιρκουί 2022.
Συνολικά 33 ομάδες γυναικών θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση, μεταξύ αυτών και το νούμερο ένα της Πανελλήνιας βαθμολογίας Ηλέκτρα Αγριοδήμου, Δήμητρα Καραγκούνη, η Εθνική ομάδα Δήμητρα Μαναβή και Μυρτώ Καλαμαρίδου, ενώ μετά τις υποχρεώσεις τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ22, στην πλατεία Αριστοτέλους θα βρεθούν και οι νικήτριες του Athens Golden Cup Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη.