Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Το αξέχαστο ντεμπούτο της Χαντάβα

Published

on

Η Εύα Χαντάβα ζει εδώ και λίγες εβδομάδες το… βραζιλιάνικο όνειρο της καθώς συνεχίζει την καριέρα της στην Φλουμινένσε και το σίγουρο είναι ότι το ντεμπούτο της θα της μείνει… αξέχαστο!

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Η «Φλου» αντιμετώπισε την Ρίο (ομάδα που προπονεί ο Μπερναρντίνιο) για τους «8» του κυπέλλου Βραζιλίας και ερχόμενη από τον πάγκο σκόραρε δυο πόντους στο πρώτο σετ, που έμελλε να είναι και το… τελευταίο του αγώνα.
Η σφοδρή καταιγίδα που ξέσπασε στο Ρίο έφερε στην επιφάνεια τις ατέλειες του γηπέδου Τιχούκα Τένις Κλαμπ όπου διεξάγονται οι αγώνες (στην τελική φάση του κυπέλλου συμμετέχουν οι οκτώ ομάδες του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος) καθώς η οροφή άρχισε να… στάζει.
Ο αγώνας διεκόπη προσωρινά και σύμφωνα με τον κανονισμό οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να περιμένουν ακόμη και 4 ώρες στο γήπεδο για να ξαναρχίσει το ματς, αλλά τελικά μετά από δύο ώρες συμφώνησαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους για… σήμερα. «Μάλλον είμαι… γουρσούζα», είπε η Χαντάβα στους Βραζιλιάνους ξεσπώντας σε γέλια και συνέχισε: «Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά θα συνεχίσουμε αύριο και πιστεύω θα είμαστε έτοιμες».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr