Connect with us

ΠΑΛΗ

Το πρόγραμμα των Ελλήνων στη Σερβία

Published

on

Τριάντα έξι αθλητές και αθλήτριες θα έχουν εξασφαλίσει θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο μετά την ολοκλήρωση του προ-Ολυμπιακού τουρνουά της Σερβίας.

του Στέφανου Σουλιώτη
[email protected]

Με Νίκο Αρουζμανίδη και Μαρία Πρεβολαράκη θα ανοίξει για τα ελληνικά χρώματα την Παρασκευή η αυλαία του προ-Ολυμπιακού τουρνουά της Σερβίας. Η αποστολή της Ελλάδας αποτελείται από πέντε αθλητές της ελευθέρας, τέσσερις της ελληνορωμαϊκής και τρεις αθλήτριες. Η διοργάνωση της Σερβίας θα περιλαμβάνει αποκλειστικά Ευρωπαίους παλαιστές. Την πρόκριση για το Ρίο θα πάρουν οι δύο πρώτοι κάθε μίας από τις 18 συνολικά κατηγορίες που θα διαγωνιστούν το τριήμερο 15-17 Απριλίου. Σήμερα Τετάρτη αναχωρεί για το Ζρένιανιν το πρώτο γκρουπ των αθλητών αποτελούμενο από τους Νίκο Αρουζμανίδη, Αλέξανδρο Σαμανίδη, Τιμοφέι Ξενίδη, Μαρία Πρεβολαράκη, Αγόρω Παπαβασιλείου και Μαρία Βρυώνη. Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί το τεχνικό συνέδριο, ενώ η ζύγιση των αθλητών θα γίνεται την προηγούμενη του αγώνα.

Παρασκευή
Νίκος Αρουζμανίδης 65κ. ελευθέρα
Μαρία Πρεβολαράκη 53κ. ελευθέρα

Σάββατο
Αλέξανδρος Σαμανίδης 74κ. ελευθέρα
Τιμοφέι Ξενίδης 86κ. ελευθέρα
Πέτρος Μανουηλίδης 75κ. ελληνορωμαϊκή
Ηλίας Μπούκης 85κ. ελληνορωμαϊκή
Αγόρω Παπαβασιλείου 63κ. ελευθέρα

Κυριακή
Μιχάλης Τσικοβάνι 97κ. ελευθέρα
Γιάννης Αρζουμανίδης 125κ. ελευθέρα
Γιώργος Κουτσιούμπας 98κ ελληνορωμαϊκή
Ξενοφών Κουτσιούμπας 130κ. ελληνορωμαϊκή
Μαρία Βρυώνη 69κ. ελευθέρα

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr