Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Τον πήρε από κάτω

Published

on

Στο πρώτο διήμερο των χειμερινών αγώνων ο Οδυσσέας Μελαδίνης είναι πιθανότατα ο κολυμβητής που έφτασε πιο κοντά από κάθε άλλον στο όριο για το Καζάν. Δύο φορές έφτασε στην πηγή αλλά το όριο προς το παρόν δεν ήρθε.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Το όριο των 50μ. ελεύθερο ήταν ο βασικός στόχος του Οδυσσέα Μελαδίνη στους χειμερινούς αγώνες. Έχοντας χρόνο 22.91 ήταν ούτως ή άλλως σχετικά κοντά στο 22.25 που έδινε το εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του καλοκαιριού στη ρωσική πόλη. Στα πρωινά προκριματικά της Παρασκευής ο κολυμβητής του Παλαιού Φαλήρου έκανε 22.51, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο. Στον απογευματινό τελικό κατέβασε κι άλλο τον χρόνο του σε 22.41, ωστόσο πάλι δεν μπόρεσε να το πιάσει. «Πίστευα πολύ στο 50άρι», σχολίασε ο Μελαδίνης, που χθες είχε μία ακόμα ατυχία. Στη σκυταλοδρομία των 4Χ100μ. ελεύθερο δεν λειτούργησε το ηλεκτρονικό χρονόμετρο και δεν γνωρίζει τι χρόνο έκανε.
Σήμερα είναι προγραμματισμένο να κολυμπήσει στα 100μ. ελεύθερο, ωστόσο μέχρι αργά χθες το βράδυ σκεφτόταν ακόμα και να μην πάρει μέρος σε αυτή την κούρσα, όντας αρκετά απογοητευμένος. «Δεν ξέρω αν θα κολυμπήσω. Δεν είμαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση από την πρώτη μέρα των αγώνων», εξήγησε ο 25χρονος κολυμβητής, που σε καμία περίπτωση βέβαια δεν πρέπει να εγκαταλείψει τη φετινή του προσπάθεια, είτε κολυμπήσει σήμερα είτε όχι. Η σεζόν έχει ακόμα δρόμο, περιθώρια για να πιάσει τα όρια υπάρχουν και θα έχει άλλη μία ευκαιρία το επόμενο Σαββατοκύριακο σε διεθνές μίτινγκ της Γαλλίας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr