Connect with us

OLYMPICS

Τρέχουν να προλάβουν

Published

on

Κάθε προηγούμενο καθυστέρησης έχουν ξεπεράσει οι Βραζιλιάνοι ενόψει των Αγώνων του 2016 στο Ρίο. Εγκατάσταση έτοιμη ακόμα δεν υπάρχει, ωστόσο όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι οι 616 μέρες που απομένουν είναι αρκετές.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Το Ολυμπιακό πάρκο Μπάρα, στο οποίο κατασκευάζονται εννέα αθλητικές εγκαταστάσεις και το διεθνές κέντρο Τύπου, είναι το πιο… καθυστερημένο έργο. Οι Βραζιλιάνοι έχουν μείνει πολύ πίσω όσον αφορά στον αρχικό προγραμματισμό, αλλά υπόσχονται ότι θα προλάβουν τις ημερομηνίες. Οι σημερινές φωτογραφίες πάντως, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr