Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Τσάλεντζ καπ γυναικών: Τεστ για τον Παναθηναϊκό πριν το ντέρμπι των «αιωνίων»

Published

on

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τις γυναίκες του Παναθηναϊκού που αντιμετωπίζουν στο κλειστό του Μετς την Σλοβένικη Νόβα Γκόριτσα για τους «32» του τσάλεντζ καπ (8/11, 17:00).

Οι πράσινες θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την ΑΕΚ και να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης, αλλά και να πάρουν ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.
Στην προκριματική φάση του θεσμού ο Παναθηναϊκός απέκλεισε με δύο νίκες 3-1 σετ την Τσβόλε από την Ολλανδία.  Ο επαναληπτικός στην Σλοβενία θα γίνει σε μία εβδομάδα (15/11, 19:00), με το τριφύλλι να θέλει να γίνει το φαβορί από το πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα.
Η αθλήτρια του «τριφυλλιού» Κένια Καρκάσες δήλωσε: «Αύριο πρέπει να παίξουμε καλά, να είμαστε συγκεντρωμένες και να παλέψουμε όλες μαζί για τη νίκη που είναι το πιο σημαντικό ώστε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στηρίζει».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr