Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Τσάμπιονς λιγκ γυναικών: 3/4 για τις ελληνικές ομάδες

Published

on

Με νίκη ξεκίνησαν τη φάση των προκριματικών ομίλων στο τσάμπιονς λιγκ υδατοσφαίρισης γυναικών η Βουλιαγμένη, ο Άλιμος και ο Εθνικός, ενώ ο ΑΝΟΓ έχασε στην πρεμιέρα του από την Φερεντσβάρος.

Βουλιαγμένη – Τεράσα 11-6

Πέρασε με άριστα ο ΝΟ Βουλιαγμένης το πρώτο τεστ στον Γ’ προκριματικό όμιλο του τσάμπιονς λιγκ που διεξάγεται στην έδρα της Ματαρό στην Ισπανία, αφού επικράτησε 11-6 της ισπανικής Τεράσα. Αύριο (22/9) ο ΝΟΒ θα αντιμετωπίσει στις 17:30 την ουγγρική Βαζούτας. 
Η ελληνική ομάδα πήρε από την αρχή το προβάδισμα ενώ η άμυνά της έδειχνε και ήταν απροσπέλαστη. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε η Μαρίνα Κοτσιώνη, στα δυο επόμενα οκτάλεπτα έπαιξε η Χρυσή Διαμαντοπούλου και στο τελευταίο και πάλι η Κοτσιώνη. Ο ΝΟΒ προηγήθηκε 4-0 και 8-2 στο ημίχρονο και δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα να φθάσει στη νίκη.
Οκτάλεπτα: 4-1, 4-1, 3-2, 0-2
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 5, Γιαννοπούλου, Ριντζ, Σλίκινγκ 1, Μαρία Πάτρα 2, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Τζούστρα 3, Αγγελίδη, Διαμαντοπούλου.
ΤΕΡΑΣΑ: Τεν Μπρόεκ 2, Πιράλκοβα Κοέλο 2, Κουέντα Μορίγιο 1, Πένια Καράσκο 1.

Εθνικός – Μεντιτερανί 17-15

Η Έφη Κατσιμπρή αποδείχθηκε η παίκτρια της…τελευταίας στιγμής και χρειάσθηκαν τα πέναλτι για να…λύσουν τις διαφορές τους: εκεί ο Εθνικός ήταν πιο εύστοχος και η Ελένη Σωτηρέλη…κέρβερος. Τελικά,  με 17-15 (στη κανονική διάρκεια 13-13) έκανε ποδαρικό η ομάδα του Πειραιά με αντίπαλο την ισπανική Μεντιτερανί στον Β’ προκριματικό όμιλο του τσάμπιονς λιγκ που διεξάγεται στην Μιλούζ της Γαλλίας.
Επόμενος αντίπαλος αύριο (22/9) στις 19:30 η ιταλική Τριέστε.
Οκτάλεπτα: 3-5, 5-3, 2-3, 3-2, και στα πέναλτι 4-2.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 2, Κατσιμπρή 3, Τέρνερ 2, Μπέτα, Ειρήνη Νίνου 4, Χατζηκυριακάκη 1, Άλκ. Μπενέκου 2, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου 2, Ιόλη Μπενέκου, Τορνάρου 1, Μαυρωτά.
ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ: Μορένο Πέρεζ 4, Πρατς 3, Βαν ντερ Βέιντεν 2, Εσπάρ 2, Μούκσι 2, Μαρτίν 1, Βιλαντότ 1.

Άλιμος – Σπαντάου 11-9

Με μια ιστορική νίκη σημαδεύτηκε η πρεμιέρα του Άλιμου στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Επικράτησε 11-9 της γερμανικής Σπαντάου στον Α’ προκριματικό όμιλο που διεξάγεται στο «Άλφρεντ Χάγιος» της Βουδαπέστης. Αύριο (22/9) ο Άλιμος θα δώσει δυο παιχνίδια στις 12:45 με την γηπεδούχο Φερεντσβάρος και στις 20:45 το ελληνικό ντέρμπι απέναντι στον ΑΝΟ Γλυφάδας.
Πρόσωπο του αγώνα η Μάουντ Μέγκενς με πέντε τέρματα, ισοφάρισε στα 3:09 από το τέλος. Η Ευδοκία Τσιμάρα και η Αλεξάνδρα Ασημάκη με δυο τέρματα έδωσαν την πολύ μεγάλη νίκη στην ομάδα τους, που βρέθηκε να χάνει στην αρχή 3-0, έκλεισε το ημίχρονο 6-6 και είχε τον τελευταίο λόγο…
Οκτάλεπτα: 5-3, 1-3, 2-2, 1-3
ΑΛΙΜΟΣ (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 5, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή, Μελίνα Καρυπίδου 3, Χαλδαίου, Ασημάκη 2, Ηρώ Καρυπίδου, Κούλχαας, Μπιτσάκου, Ευδοκία Τσιμάρα 1, Κοντογιάννη, Αρχοντάκη.
ΣΠΑΝΤΑΟΥ: Χάουτον 4, Γκ. Μίλισιτς 2, Γκ. Ντέικε 2, Ίρα Ντέικε 1.

ΑΝΟΓ – Φερεντσβάρος 8-17

Ήττα για τον ΑΝΟ Γλυφάδας (17-8 ) στη πρεμιέρα του στον Α’ προκριματικό όμιλο που διεξάγεται στο «Άλφρεντ Χάγιος» της Βουδαπέστης. Έχασε 17-8 από την γηπεδούχο Φερεντσβάρος (φιναλίστ του περυσινού Euro Cup), ενώ αύριο (22/9) στις 20:45 θα δώσει το ελληνικό ντέρμπι απέναντι στον Άλιμο.
Η ελληνική ομάδα έκανε ένα κακό πρώτο μέρος, βρέθηκε νωρίς να χάνει με διαφορά (7-2 και 11-3 στο ημίχρονο) και η συνέχεια ήταν εξαιρετικά δύσκολη.
Οκτάλεπτα: 7-2, 4-1, 4-3, 2-2
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Παναγιώτα Νίνου 1, Μουστακαρία 1, Λούδη, Γρηγοροπούλου, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Φράνκι, Ο’Ράιλι 2, Φουντωτού 2, Πιοβάν 2, Κουρέτα, Τσιάρα.
ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Γκουρισάτι 5, Πόζε 3, Φάρκας 2, Κούνα 2, Βάλιι 2, Μάτε 1, Λεϊμέτερ 1, Ντέμσεντι 1.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr