Η ομάδα βόλεϊ των ανδρών του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να τα παίξει όλα για όλα στην αρένα της Μόντσα (Arena Di MONZA) για την πρόκριση στους «8» του τσάλεντζ καπ άύριο στις 21:00.
Οι πράσινοι έχοντας ηττηθεί με 3-2 στο Μετς πήγαν στην Ιταλία με στόχο τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Εάν νικήσουν με 3-0 ή 3-1 σετ θα προκριθούν απ΄ευθείας στους «8» όπου περιμένει ήδη η βουλγαρική Λέφσκι Σόφιας η οποία απέκλεισε τη Ντιναμό Βουκουρεστίου με νίκη 3-0 και ήττα 3-2. Εάν ο Παναθηναϊκός νικήσει με 3-2 σετ τη Μόπντσα θα ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα και η πρόκριση θα κριθεί σε χρυσό σετ των 15 πόντων.
Για την 10η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος η Μόντσας επιβλήθηκε εντός έδρας της Πάντοβα με 3-0 σετ και με 20 βαθμούς με ρεκόρ 7-3 βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας.