Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Βαρκελόνη: Νίκησε και παίζει με Ντιμιτρόφ ο Τσιτσιπάς

Published

on

Η μαραθώνια αναμέτρηση με τον Ίλια Ιβάσκα που ξεκίνησε χθες, ολοκληρώθηκε σήμερα με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παίρνει τη νίκη και την πρόκριση στον τρίτο γύρο.

H αναμέτρηση που διακόπηκε χθες στο 5-1 υπέρ του Τσιτσιπά συνεχίστηκε σήμερα και πάλι με τη βροχή να είναι σημαντικό πρόβλημα. Ο 23χρονος Έλληνας πήρε το σετ 6-1 και έκανε εύκολα το 1-0. Ωστόσο ο Ιβάσκα αντέδρασε και κατάφερε να πάρει το δεύτερο σετ 6-4 για να απαντήσει ο Τσιτσιπάς στο 3ο με 6-2 και να κάνει το 2-1.
Στον τρίτο γύρο ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ που επικράτησε 2-1 (4-6, 6-3, 6-4) επί του Φεντερίκο Κορία.
Αυτή θα είναι η τέταρτη αναμέτρηση Τσιτσιπά – Ντιμιτρόφ με τον Έλληνα να προηγείται 2-1 στις νίκες. Σε περίπτωση νίκης του Έλληνα, θα παίξει με τον νικητή του ισπανικού «εμφύλιο» ανάμεσα στον Κάρλος Αλκαράθ και τον Χουάμε Μουνάρ, λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση με τον Ντιμιτρόφ… Αύριο δηλαδή, Μεγάλη Παρασκεύη το πρόγραμμα έχει 3ο γύρο και προημιτελικό μέσα σε 6 ώρες.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr