Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ λιγκ: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της πρεμιέρας, αλλά…

Published

on

Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί σε τρεις δόσεις, με έναν αστερίσκο που προκαλεί απορίες και ανησυχίες.

Ο αστερίσκος (στο κλείσιμο της ανακοίνωσης) αφορά την τηλεοπτική μετάδοση του μεγάλου ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα (4/11) με την ΕΣΑΠ να σημειώνει: «ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Δημόσια Τηλεόραση. Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει άμεσα.»

Ψάχνοντας λίγο περισσότερο το θέμα αυτό που προκύπτει από τη Λίγκα είναι ότι ακόμη κι αν δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με την ΕΡΤ μέχρι τη Δευτέρα, το ματς μεταξύ των δύο φαβορί και της φετινής σεζόν.

Την ίδια ώρα όμως πηγές από την ΕΡΤ δεν επιβεβαιώνουν τίποτα από τα παραπάνω τονίζοντας ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη.

Σ’ αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι το Σάββατο υπάρχει και το πολύ μεγάλο ντέρμπι της Α1 γυναικών με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό και την ΕΡΤ να έχει το δικαίωμα (όχι την υποχρέωση για να μην μπερδευόμαστε) να μεταδώσει το ματς, χωρίς όμως κι εκεί να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της βόλεϊ λιγκ:

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019
Γυμναστήριο Βαρδινογιάνειο Α.Κ. 17.00: Ο.Φ.Η. – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Γυμναστήριο Βόχας, Γ.Τριαντάφυλλος 18.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός – Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων

Γυμναστήριο Μ.Παρασκευόπουλος 18.00: Μ.Γ.Σ.Εθνικός – Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019
Γυμναστήριο Δ.Βικέλας 16.30: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου – Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019
Γυμναστήριο PAOK Sports Arena Πυλαία 19.00 (*): Π.Α.Ο.Κ. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr