Σε μια πολύ δύσκολη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Αντώνης Μάστορας, ο οποίος όπως δείχνουν τα πράγματα δύσκολα θα προλάβει τη σεζόν του κλειστού στίβου.
του Σούλη Μέζου
[email protected]
Η επέμβαση από τον γιατρό του ΣΕΓΑΣ, Διονύση Χίσσα ήταν μεν επιτυχημένη αλλά δεν αφήνει πολλά περιθώρια στο δευτεραθλητή Ευρώπης τυ 2015, να υπερασπιστεί το μετάλλιο του στο ευρωπαϊκο του κλειστού στο Βελιγράδι, τον ερχόμενο Μάρτιο.
Από τον Μάστορα, αφαιρέθηκαν τα μοσχεύματα που είχαν μπει και στα δυο πόδια λόγω του προβλήματος που είχε με τα οστεόφυτα. Δυστυχώς ο οργανισμός του 25χρονου αθλητή του Ηρακλή, απέβαλλε τα μοσχεύματα και η αφαίρεση τους από τον Διονύση Χίσσα ήταν επιτακτική.
Πλέον ο Μάστορας βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας και αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει από το νέο έτος προετοιμασία για τον ανοιχτό. Το πότε δεν μπορεί να προσδιοριστεί καθώς θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του.
Να θυμίσουμε ότι ο Μάστορας έχει αγωνιστεί τελευταία φορά τον Ιούλιο του 2015 μένοντας εκτός παγκόσμίου ανοιχτού στο Πεκίνο και Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο. Διοργανώσεις όπου είχε το όριο συμμετοχής.