Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Ξεκίνημα με νίκη η Βουλιαγμένη στην ευρωλίγκα

Published

on

Εξαιρετική αρχή έκανε στο Κιρίσι ο ΝΟ Βουλιαγμένης στον πρώτο του αγώνα στη Β’ φάση της ευρωλίγκας, αφού πήρε τη νίκη από την ομάδα της Πάντοβα με 9-6.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου ξεκίνησε με το δεξί τους αγώνες της στη Β’ φάση της ευρωλίγκας αφού απέσπασε την πρώτη της νίκη απέναντι στην ιταλική ομάδα της Πάντοβα με 9-6, παίρνοντας ένα σημαντικό προβάδισμα στον όμιλο. Παρ’ ότι μετά την ολοκλήρωση του πρώτου οκταλέπτου η Βουλιαγμένη βρέθηκε ένα γκολ πίσω, ήταν καταιγιστική στην δεύτερη περίοδο και με σερί 3-0 έκλεισε το ημίχρονο όντας μπροστά με δύο γκολ (3-5). Έπειτα, διατήρησε το προβάδισμά της και με καλή άμυνα κατάφερε να σημειώσει νίκη.
Ο επόμενος αγώνας για τη Βουλιαγμένη θα είναι αύριο, 30/11, με την δυνατή ρωσική ομάδα Κινέφ Κιρίσι επιθυμώντας ακόμη μια νίκη που θα της διασφαλίσει την πρόκριση στους «8».

Οκτάλεπτα: 3-2, 0-3, 2-3, 1-1
Πάντοβα (Στέφανο Ποστερίβο): Σαβιόλι 1, Κουεϊρόλο 1, Μίλο 1, Ρανάλι 3.
ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Ελληνιάδη 1, Ξενάκη 1, Νίνου 4, Κοτσιά 1, Διαμαντοπούλου 2.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr