Connect with us

ΠΑΛΗ

ΖΑΓΚΡΕΜΠ 2023: Με 9μελη αποστολή η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό

Published

on

Αποστολή που αποτελείται από εννέα παλαιστές επέλεξε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης να δηλώσει για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ 17-23 Απριλίου.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Στην αποστολή βρίσκεται ο κάτοχος του τίτλου στα 79 κιλά Γιώργος Κουγιουμτσίδης και η δευτεραθλήτρια Ευρώπης στα 53κ Μαρία Πρεβολαράκη. Μετά τη δικαίωση του Γιωρίκα Πιλίδη και την ακύρωση του διετούς αποκλεισμού, η διοίκηση της ΕΛΟΠ του έκανε πρόταση να συμμετάσχει στην αποστολή όμως εκτός από αντι-καταστατική (δεν πήρε πρόκριση μέσω του πανελλήνιου πρωταθλήματος) η πρόταση είναι και εκτός πραγματικότητας αφού ο Πιλίδης δεν έχει προετοιμαστεί για το ευρωπαϊκό.
Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι πολύ σημαντική γιατί οι χώρες δηλώνουν ουσιαστικά την αποστολή που θα ακολουθήσει για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του φθινοπώρου απαό το οποίο θα προκύψουν Ολυμπιακές προκρίσεις. Δηλαδή, η ΕΛΟΠ δεν μπορεί να δηλώσει περισσότερους από εννέα για το παγκόσμιο.
Οι εννέα της Εθνικής που θα ταξιδέψουν στο Ζάγκρεμπ είναι:

Ελευθέρα
Γιώργος Κουγιουμτσίδης – 79κ
Άγγελος Κουκλάρης – 86κ
Αζαμάτ Κοσόνοφ – 125κ
Ελληνορωμαϊκή
Χρήστος Κουτσουρίδης – 77κ
Γιώργος Πρεβολαράκης – 82κ
Νίκος Βάρκας – 87κ
Λαοκράτης Κεσσίδης – 97κ
Γυναίκες
Μαρία Πρεβολαράκη – 53κ
Χριστίνα Παπαδοπούλου – 76κ

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr