Connect with us

TOP

Εκτός τελικού η τετράκωπος

Published

on

Δεν μπόρεσε να επαναλάβει την εμφάνιση του Λονδίνου το 2012 η τετράκωπος των ανδρών και αυτή τη φορά έμεινε εκτός τελικών στην κωπηλασία.

Ρίο Θανάσης Νικολάου
[email protected] follow me @ThanNikolaou

Σε μια πολύ δύσκολη κούρσα, το ελληνικό πλήρωμα έκανε κακό ξεκίνημα και στη συνέχεια προσπαθούσε να μαζέψει τη διαφορα για να βρεθεί εντός της τριάδας που προκρίνεται στον τελικό. Τελικά οι Τζιάλλας, Τσίλης, Αγγελόπουλος και Χρήστου έμειναν στην πέμπτη θέση του πρώτου ημιτελικού με 6:24.04, με το πλήρωμα από την Ιταλία που ήταν τρίτο να κάνει 6:16.54.
Στη λίμνη Λαγκόα πάντως πνέουν ισχυροί άνεμοι και αυτό δυσκόλεψε πολύ την προσπάθεια του ελληνικού πληρώματος.
Την πρόκριση για τον ελικό από την ημιτελική σειρά των Ελλήνων, πήρε η Αυστραλία με 6:11.82, η Νότια Αφρική με 6:15.22 και η Ιταλία με 6:16.54.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr