Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ λιγκ: Ένα σετ ζορίστηκε ο ΠΑΟΚ

Published

on

Ο ΠΑΟΚ όπως αναμενόταν πέρασε από τη Νέα Σμύρνη επικρατώντας με 3-0 του νεοφώτιστου Μίλωνα.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Οι γηπεδούχοι οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Χαντ, Ανδρεάδη (βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό) έχοντας τον ενθουσιαμό του νεοφώτιστου και εκμεταλλευόμενοι τη φανερή έλλειψη ρυθμού (και την σχετική χαλαρότητα) του ΠΑΟΚ ήταν πολύ ανταγωνιστικοί στο πρώτο σετ με τον νεαρό Χανδρινό να κάνει σούπερ ντεμπούτο.

Κατάφεραν μάλιστα να προηγηθούν (8-9, 11-9) και να φτάσουν στο +3 (17-14) καθώς έσπασαν τις επιθέσεις Βαν Ντεν Ντρις (ο μόνος που απειλούσε) καθώς ο ΠΑΟΚ δεν απειλούσε στο σερβίς και ήταν κακός στο μπλοκ. Κάπου εκεί ο Δικέφαλος ξύπνησε, ισοφάρισε 17-17 και στο 19-19 δύο άσοι του Άγκανιτς του έδωσε τον αέρα που ήθελε για να ακολουθήσει και άσος του Βαν Ντεν Ντρις.

Μετά το 0-1 ο ΠΑΟΚ δεν είχε κανένα πρόβλημα για να φτάσει στη νίκη παίζοντας με λίγα λάθη και έχοντας τα 6 από τα 7 συνολικά του μπλοκ έφτασε άνετα στη νικη με κορυφαίο τον ασταμάτητο Βαν Ντεν Ντρις.

Μετά το 0-1 ο ΠΑΟΚ έφτασε εύκολα στη νίκη με τον Δεληκώστα να δίνει χρόνο συμμετοχής σε Καπετανίδη, Κομητούδη, Παπαλεξίου.

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Ξέραμε ότι είχαμε δύσκολη αποστολή, καθώς ο Π.Α.Ο.Κ. είναι εξαιρετικός αντίπαλος. Αυτή την εβδομάδα χάσαμε δύο πολύ καλούς παίκτες και ομάδες όπως ο Μίλωνας που χάνουν δύο βασικούς παίκτες, είναι πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθουν. Παρόλα αυτά θέλω να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τα παιδιά που αγωνίστηκαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Κατάφεραν να είνα ιανταγωνιστικοί, έπαιξαν σε άλλες θέσεις και χωρίς παράπονα και διαμαρτυρίες ήταν μαχητές. Αυτό κρατάω από την αναμέτρηση. Η σεζόν θα είναι δύσκολη, κυρίως λόγω της πανδημίας αλλά εμείς πρέπει να αγωνιστούμε γιατί πρέπει να νικήσει στο τέλος ο αθλητισμός και η ζωή. Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. Κώστας Δεληκώστας τόνισε: «Σίγουρα οι δύο παίκτες που δεν είχε στη διάθεση του ο Μίλωνας ήταν μεγάλη έλλειψη. Έμεινα ευχαριστημένος από το μπλοκ για δυόμιση σετ από το μπλοκ-άμυνας, στα μισά του πρώτου μέχρι και το τέλος, είναι τομέας στον οποίο δουλεύουμε. Ήμασταν καλοί στην επίθεση και στην κόντρα επίθεση μετά από σέρβις δικό μας. Ήταν η πρώτη συμμετοχή του Μπατατζίμ μετά το πρόβλημα που είχε στο γόνατο, και ήταν αρκετά καλός, μπορεί να παίξει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, νομίζω ότι η δουλειά αρχίζει να βγαίνει με τον καιρό. Θέλει προσοχή το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, εμείς κοιτάμε την απόδοση μας ώστε όταν έρθουν τα απαιτητικά παιχνίδια να είμαστε έτοιμοι».

Τα σετ: 20-25, 18-25, 14-25.
*Οι πόντοι του Μίλωνα προήλθαν από 2 άσσους, 36 επιθέσεις, 3 μπλοκ και 12 λάθη αντιπάλων και του Π.Α.Ο.Κ. προήλθαν από 6 άσσους, 43 επιθέσεις, 7 μπλοκ και 19 λάθη αντιπάλων.

ΑΟΝΣ Μίλων (Σάκης Ψάρρας): Χανδρινός Σ. 18 (16/27 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ, 57% υπ.-36% άριστες) Μάζιαρζ 7 (6/7 επ., 1 μπλοκ), Δρογκάρης 2 (1 άσο, 1 μπλοκ), Βελίτσκοβιτς 6 (6/14 επ., 69% υπ.-22% άριστες), Παπαδάκης 2 (2/2 επ.), Λάππας 4 (4/11 επ., 64% υπ.-36% άριστες), Δαριδης -λ (46% υπ.-32% άριστες) / Μαντάκας 1 (12 επ.), Χανδρινός Α., Κάβουρας, Κανελλόπουλος, Τσαρκάτογλου 1 (1/2 επ.).

ΠΑΟΚ (Κώστας Δεληκώστας): Άγκανιτς 8 (4/7 επ., 2 άσοι, 2 μπλοκ), Κουμεντάκης 7 (7/10 επ./, 67% υπ.-52% άριστες), Τακουρίδης 7 (6/6 επ., 1 μπλοκ), Ντεσποτόφσκι, Μπατατζίμ 7 (7/18 επ., 73% υπ.-33% άριστες), Βαν Ντεν Ντρις 23 (17/25 επ., 3 άσοι, 3 μπλοκ), Κοκκινάκης -λ (50% υπ.-38% άριστες) / Παπαλεξίου 2 (1/3 επ., 1 μπλοκ), Κομητούδης, Καπετανίδης 1 (1/1 επ.), Μπούτος 1 (1 άσο).

Περισσότερα σε λίγο…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/