Connect with us

ΒΟΛΕΪ

«Έφυγε» ο Φάνης Τσιόκρης

Published

on

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και το Ελληνικό Βόλεϊ θρηνούν την απώλεια του Θεοφάνη Τσιόκρη που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 17 Νοεμβρίου σε ηλικία 78 ετών.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο εκλιπών ήταν επί σειρά ετών αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, αλλά και της Διεθνούς Ομοσπονδίας μέχρι και το 2012 οπότε και πήρε τον τίτλο του επίτιμου Αντιπροέδρου της F.I.V.B..

Συμμετείχε σε πολλές διοργανώσεις της F.I.V.B. ως μέλος των οργανωτικών επιτροπών, ενώ ήταν και ενεργό μέλος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (2004), του Πεκίνου (2008) και του Λονδίνου (2012). Μάλιστα στην Αθήνα το 2004 ήταν υπεύθυνος για τις τηλεπικοινωνίες για όλη την Ολυμπιάδα ως υψηλόβαθμο στέλεχος της ΟΤΕ ΑΕ.

Επίσης ήταν μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου.

Η Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θεοφάνη Τσιόκρη, στα δύο του παιδιά και στη γυναίκα του Μαρία.

Ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θανάσης Μπελιγράτης εξέφρασε και αυτός τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Θεοφάνη Τσιόκρη, με τον οποίο υπήρξαν συνεργάτες στην Ε.Ο.ΠΕ. αλλά και σε θέματα της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία της κηδείας του εκλιπόντος που θα γίνει στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών.

Συλλυπητήριο γράμμα απέστειλε και ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (F.I.V.B.) Άρι Γκράσα το οποίο αναφέρει:

«Με μεγάλη θλίψη ενημερώθηκα για τον θάνατο του Θεοφάνη Τσιόκρη. Επιτρέψτε μου να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του, στους φίλους του και σε όλο το Ελληνικό Βόλεϊ.

Εκτιμάω προσωπικά την δουλειά που έκανε στην F.I.V.B. όλα αυτά τα χρόνια που ήταν Αντιπρόεδρος. Αφιέρωσε τη ζωή του στο βόλεϊ και η συνεισφορά του στο άθλημά μας θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/