Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Εκτεθειμένος ο Σεβαστής, απέκρυψε έγγραφο της ΓΓΑ

Published

on

Έπρεπε να στείλει εξώδικο ένα σωματείο με έννομο συμφέρον (ΓΣ Νίκη Βύρωνα) για να αποκαλυφθεί πως ο ΣΕΓΑΣ δεν μπορεί να κάνει εκλογές στις 12 Δεκεμβρίου όπως έχει προκηρύξει από τις 22 Οκτωβρίου.

Η επικοινωνία του Βασίλη Σεβαστή με τα σωματεία τον τελευταίο μήνα, είναι συχνή με προσωπικές επιστολές. Περιέργως, από τον απερχόμενο γενικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, «διέφυγε» το γεγονός πως από τις 2 Νοεμβρίου (σήμερα έχουμε 23!) έχει λάβει ενημέρωση από τον Βασίλη Κάκκο (προϊστάμενος αγωνιστικού αθλητισμού της ΓΓΑ) πως ο κατάλογος των αθλητικών σωματείων που έστειλε ο ΣΕΓΑΣ, βάση νόμου δεν μπορεί να επικυρωθεί.
Αντί λοιπόν να προχωρήσει σε ενημέρωση προς τα σωματεία όπως άλλωστε και όφειλε, το γραφείο Τύπου του ΣΕΓΑΣ ανακοίνωνε στις 5 Νοεμβρίου την προεδρική υποψηφιότητα της Σοφίας Σακοράφα. Δηλαδή, τρεις μέρες μετά την ενημέρωση από τη ΓΓΑ, μοίρασε δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ για τη βουλευτή του ΜεΡΑ25.

Ως εκ τούτου, νόμιμες εκλογές στις 12 Δεκεμβρίου δεν μπορούν να γίνουν και επειδή μέχρι σήμερα δεν εστάλη επικαιροποιημένη λίστα, εκλογές δεν μπορούν να γίνουν το 2020. Όπως ακριβώς το έχουμε αναφέρει στο ρεπορτάζ του Sportsfeed και όπως ακριβώς προβλέπει ο νόμος.
O Βασίλης Σεβαστής απέκρυψε αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια από το εκλογικό σώμα για τους δικούς του προσωπικούς λόγους. Πλέον είναι εκτεθειμένος απέναντι στα σωματεία.
Στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ την ερχόμενη Τετάρτη, ο Σεβαστής μάλλον θα αναγνωρίσει την ήττα του, καθώς έχει εκτεθεί στα σωματεία και θα βγει ανακοίνωση περί αναβολής με τρεις εβδομάδες καθυστέρηση….

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/