Connect with us

ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ

Η Αντίκυρα και τα… Θεία

Published

on

Είχαμε τον κορωνοϊό, μας προέκυψε ο Ιανός και δεδομένης της αλφαβητικής ακολουθίας που χρησιμοποιεί ο Λαγουβάρδος για την ονομασία του επόμενου ακραίου καιρικού φαινομένου, αρχίζουμε να… τρέμουμε.

αποκαλύπτει ο Πασαδόρος
[email protected]

Το επόμενο γράμμα είναι το ‘Κ’ και οι συνειρμοί με το όνομα του Πρωθυπουργού προκαλούν εφιάλτες…

  • Όταν φτάσει πάντως στο ‘Π’ θα στείλουμε mail στην Επιτροπή για να γίνουμε εμείς νονοί…

Πάντως πανδημίες έρχονται, μεσογειακοί κυκλώνες μας χτυπούν, αλλά η ΕΣΑΠ δεν καταλαβαίνει από τέτοια και συνεχίζει την προσπάθεια (;;;) εξάπλωσης του αθλήματος στην Περιφέρεια καθώς στη λίστα των πόλων που θα φιλοξενήσουν διοργάνωση της βόλεϊ λιγκ προστέθηκε και η Αντίκυρα.

  • Αρκεί βέβαια όπως ξεκαθάρισαν ο Παντελής και οι υπόλοιποι «… το τοπικό γυμναστήριο πληροί τις προϋποθέσεις αγώνων της διοργάνωσης.»

Για να πληροί τις προϋποθέσεις, θα πρέπει πρώτα να υπάρχουν οι προϋποθέσεις θα προσθέσουμε εμείς και προφανώς κάποια στιγμή θα εκδοθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

  • Όσον αφορά το πως προέκυψε η Αντίκυρα στη ζωή μας η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι σκέφτηκαν ότι κάποιο… ξενοδοχείο έχει η φάβα.

Όπως αποδείχθηκε όμως η σύζυγος εξωδιοικητικού στελέχους ενός ΤΑΑ έχει καταγωγή από εκεί και από τη στιγμή που στην πόλη (η οποία υπάγεται στο Δήμο Αράχωβας-Διστόμου-Αντίκυρας) κατασκευάστηκε νέο κλειστό ήταν η ιδανική ευκαιρία…

  • Κι αν δει κανείς τα πρόσφατα ποσταρίσματα του Δημάρχου που αναφέρεται σε τρικλοποδιές στην προσπάθεια υλοποίησης του έργου, μάλλον ο όμιλος του Λιγκ Καπ έρχεται την πλέον ιδανική στιγμή για να κάνει την καλύτερη διαφήμιση του γηπέδου.

Αρκεί βέβαια να.. πληροί τις προϋποθέσεις αγώνων της διοργάνωσης γιατί σ’ αυτά τα θέματα η ΕΣΑΠ είναι πολύ τυπική.

  • Τόσο τυπική που στο φετινό προσχέδιο προκήρυξης αναφέρει ως επιτρεπτό ύψους γηπέδου τα 7.40μ (κι ενώ ξεκίνησε από τα 8 μ.). Αλήθεια το Ζηρίνειο… κατέβηκε ή λόγω κορωνοϊού έχει καθυστερήσει το έργο;

Άναψαν τα αίματα σε πρόσφατο φιλικό ομάδων της βόλεϊ λιγκ και ο αγώνας θύμισε επίσημο ματς που κρίνεται τίτλος… Και δεν υπήρχε και καμία κούπα για να την… σπάσουν για το γούρι.

  • Οι διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή από παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας, προκάλεσαν την αντίδραση παράγοντα της γηπεδούχου και όταν ακούστηκε κάτι για τα θεία έγινε του… Κουμουτσάκου με τον Χαρδαλιά.

Η κόντρα αυτή κρατάει χρόνια κι όσοι προσπάθησαν να παίξουν πυροσβεστικό ρόλο απέτυχαν, αλλά τουλάχιστον κράτησαν το θέμα… χαμηλά.

  • Ο μόνος που έλειπε ήταν ο Καραμπέτσος ως διαιτητής για να θυμηθούμε όντως τα παλιά, αλλά ο Γιώργος αναρρώνει από μια μικροεπέμβαση (και μεταφέρουμε τα περαστικά μας).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/