Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Καραμπέτσος: «Ψήφος εμπιστοσύνης και κοινή προσπάθεια για την επόμενη μέρα»

Published

on

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος λίγη ώρα μετά την επανεκλογή του έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας…

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καραμπέτσου:
«Η 27η Μαρτίου 2021 είναι ημέρα νίκης για το Ελληνικό βόλεϊ και τον Ελληνικό αθλητισμό.

Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ το σύνολο των εκπροσώπων των σωματείων που συμμετείχαν στις εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ. αλλά και για το υψηλό ποιοτικό επίπεδο της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης Θέμη Καλπακτσόγλου και τον Γραμματέα Ηλία Κακογεώργο και να συγχαρώ τα μέλη που συγκροτούν τη νέα διοίκηση του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. και να καλοσωρίσω τα νεοεκλεγέντα μέλη στα κοινά του ελληνικού βόλεϊ.

Όλοι μαζί θα παλέψουμε για να πετύχουμε τον κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την εξυγίανση της Ομοσπονδίας, την βελτίωση της θέσης των Εθνικών ομάδων, την αναβάθμιση των Εθνικών πρωταθλημάτων και των διοργανώσεων που διεξάγονται υπό την αίγιδα της Ομοσπονδίας αλλά και της Ανάπτυξης του αθλήματος.

Πάνω απ΄ όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους.

Ήταν ψήφος εμπιστοσύνης μετά από δύσκολη τετραετία αλλά και μία πρωτοφανή υγειονομική κρίση που έπληξε το άθλημά μας, την αθλητική κοινότητα και την Ελληνική κοινωνία.

Με ήθος και σεβασμό στις αρχές και στους θεσμούς, με υψηλό ηθικό και δύναμη θα μπούμε μαζί στην δεύτερη θητεία της διοίκησης.

Εύχομαι σε όλους υγεία, ενότητα και θετικές σκέψεις.

Από τη Δευτέρα συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά και όλοι μαζί για ένα ακόμα σερβίς που θα φέρει το βόλεϊ, το beach volley και το snow volley στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων».

Γιώργος Καραμπέτσος
Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ.»

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/