Connect with us

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Στα προημιτελικά του βαλκανικού η Εθνική

Published

on

Στα προημιτελικά του ομαδικού ανδρών πέρασε η Ελλάδα στο βαλκανικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντιφαίρισης, που άρχισε χθες στην Ποντγκόριτσα.

Οι αγώνες της στο γκρουπ ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ με συναρπαστική αναμέτρηση κόντρα στη Σλοβενία για την προνομιούχο 2ηθέση. Οι παίκτες της Εθνικής έχασαν 3-2, πήραν τελικά την 3η θέση στο 3ο γκρουπ με 1 νίκη και 2 ήττες, ωστόσο στάθηκαν τυχεροί στην κλήρωση που ακολούθησε για τη συμπλήρωση του ταμπλό με 2 τρίτους από τους συνολικά 3 ομίλους. Έτσι, η Εθνική μπήκε στην 8άδα και κληρώθηκε ν’ αντιμετωπίσει αύριο την ισχυρή Τουρκία. Στο πρώτο κομμάτι έκαμψε το Μαυροβούνιο με 3-1 κι έχασε 3-1 από τη Σερβία και 3-2 από τη Σλοβενία.

Η Γκαϊντατζή 3η στο εσωτερικό τουρνουά στο καμπ επιλογών στο Ομάν
Με πολύ καλές εμφανίσεις στο εσωτερικό τουρνουά και την κατάκτηση της 3ης θέση ολοκλήρωσε σήμερα η Λεμονιά Γκαϊντατζή την τιμητική συμμετοχή της στο κορυφαίο προπονητικό καμπ της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με επίλεκτες παγκορασίδες και επίλεκτους παμπαίδες, που έγινε στο Ομάν. Το επονομαζόμενο World Hopes Week & Challenge 2019 περιλάμβανε 16 κορίτσια και 16 αγόρια και φιλοξενήθηκε στο Salalah του Ομάν από τις 25 μέχρι τις 31 Ιουλίου. Υπεύθυνος προπονητής της πρωταθλήτριας του ΑΣ.Ε.Α Καβάλας ήταν ο Ανέστης Καριοφυλλίδης από τη Φιλία Ορεστιάδας. Τις προσεχείς ημέρες θα δημοσιευτεί ολοκληρωμένο ρεπορτάζ για μία ακόμα πετυχημένη παρουσία της Γκαϊντατζή σε καμπ επιλογών. 

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/