Connect with us

ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ

Το ραβασάκι και η επιστολή

Published

on

Η πρώτη εβδομάδα του καλοκαιριού μπορεί να μη θύμισε καλοκαίρι, αλλά στο ελληνικό βόλεϊ πάντα υπάρχουν γεγονότα που μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανεβάσουν τη θερμοκρασία…

αποκαλύπτει ο Πασαδόρος
[email protected]

Με την ΕΣΑΠ και τα πλέι οφ κάναμε πρεμιέρα, μ’ αυτό το θέμα θα ξεκινήσουμε και σήμερα καθώς ήδη παίζονται πολλά στοιχήματα για το πόσοι από τους ξένους θα έρθουν για να παίξουν στους αγώνες…

Αυτή τη στιγμή που διαβάζετε το κείμενο πάντως οι πιθανότητες να είναι μονοψήφιος ο αριθμός είναι περισσότερες από το να είναι διψήφιος. Υπενθυμίζουμε ότι συνολικά είναι 16 οι αλλοδαποί καθώς και οι 4 ομάδες έχουν από… 4.

Ήδη ξέρουμε βέβαια τον πρώτο που δε θα παίξει καθώς ο Πέπε Γκονζαλες αποχαιρέτησε την Ερμούπολη και το Φοίνικα Σύρου! Ο Αργεντίνος άσος όμως πριν αποχαιρετίσει τις Κυκλάδες λέγεται ότι άφησε πίσω του και ένα «ραβασάκι» προς τη διοίκηση… Ούτε στην αποχώρηση του Μάστερ σεφ τέτοιο σασπένς…

Πέρα από την απόφαση που πήρε η ΕΣΑΠ για να διεξαχθούν τα φετινά πλέι οφ, αποφάσισε επίσης ότι το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου θα διεξαχθεί με 12 ομάδες… Εκεί να δείτε τα στοιχήματα που πέφτουν για το αν θα έχουμε διψήφιο ή μονοψήφιο αριθμό.

Πόσο σίγουρο είναι ότι προέκυψε οριστικό «διαζύγιο» μεταξύ Μίλωνα και Ταρνατόρου; Κάποιοι επιμένουν ότι το πρόβλημα που προέκυψε είχε να κάνει με τις εγγυήσεις που ζητήθηκαν εν όψει της νέας περιόδου, αλλά παράλληλα διαβεβαιώνουν ότι το θέμα παραμένει ανοικτό.

Άλλες πάντως είναι οι ομάδες που κινδυνεύουν (ή και σε κάποιες περιπτώσεις δεν το επιθυμούν) να αγωνιστούν στη μεγάλη κατηγορία την επόμενη σεζόν, όπου βέβαια δεν υπάρχει και μεγάλη άνεση χρόνου για να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Αυτές τις «οριστικές αποφάσεις» περίμεναν και στον Παναθηναϊκό, αλλά η αναβολή της συνέντευξης Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκάλεσε αλλεπάλληλα εγκεφαλικά στα τμήματα του Ερασιτέχνη που περιμένουν να μάθουν και επίσημα τι θα ισχύσει για την επόμενη σεζόν.

Η φημολογία για μεταγραφή Έλληνα αθλητή στο εξωτερικό και δη στην Ιταλία δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν… Αυτό πάντως που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι ήδη έχει δώσει τα χέρια με ξένο ατζέντη.

Μπορεί στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη ΕΟΠΕ – σωματείων Α1 γυναικών να υπήρξε μεγάλη ένταση, ωστόσο η πρόσφατη επιστολή του προέδρου της ΕΟΠΕ προς τις ομάδες ήταν εξαιρετική σε ύφος, είχε συγκεκριμένα επιχειρήματα και προφανώς έκανε αυτός το πρώτο βήμα για μια νέα αρχή.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/