Connect with us

XMAN

Το… γαλατικό χωριό ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ βορείου Πελοποννήσου, πονοκέφαλος της Σακοράφα

Published

on

Καλημέρα σε όλους. Είπα να προλάβω και σήμερα τον Κατάσκοπο που ετοιμάζεται να μπει στο χειρουργείο για άλλη μια φορά…

Αποκαλύπτει ο Xman
[email protected]

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στον ελληνικό στίβο. Από την ημέρα που άλλαξε η διοίκηση επικρατεί μία αναρχία καθώς όπως αναγνωρίζουν πολλοί, το ειδικό βάρος της διοικούσας πλειοψηφίας, είναι… ελαφρύ και αυτό που συμβαίνει στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ βορείου Πελοποννήσου μοιάζει με ανέκδοτο αλλά δεν είναι.

  • Ο καθαιρεμένος από την Σακοράφα, Αποστολόπουλος κυκλοφορεί στην Πάτρα ως… τεχνικός σύμβουλος προσφέροντας στην ΕΑΣ τις υπηρεσίες του δωρεάν όπως υποστηρίζει ο ίδιος. Στο ερώτημα πως γίνεται αυτό, την απάντηση τη δίνει ο ίδιος λέγοντας πως τον διόρισε η τοπική ΕΑΣ.

Σύμφωνα με τους στιβικούς της Πάτρας, ο νυν πρόεδρος Μπαλάσης, ο Γεωργακόπουλος (ένα φεγγάρι και πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ τοποθετημένος από τον ΣΥΡΙΖΑ) αντιπρόεδρος της Ολυμπιάδας Πάτρας και ο Αποστολόπουλος που έχει στενούς δεσμούς με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ολυμπιάδα Πάτρας όπως και οι άλλοι δύο, αποτελούν τον έναν ισχυρό πόλο στην Αχαία.

  • Απέναντι σε αυτό το μπλοκ είναι ο Γιώργος Παπανδρεόπουλος, νυν πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών στίβου δυτικής Ελλάδας. Για τεχνικό σύμβουλο στην ΕΑΣ, πρότεινε τον γραμματέα του συνδέσμου Κώστα Μπούσια. Οι δυο τους μάλιστα ανέβηκαν στην Αθήνα και έκαναν δίωρο ραντεβού με Σακοράφα και Γιατρουδάκη από τους οποίους πήραν τη διαβεβαίωση πως μόνο ο ΣΕΓΑΣ διορίζει τεχνικούς συμβούλους και αν δεν δώσουν αυτοί το πράσινο φως δεν μπορεί να λειτουργήσει ως τεχνικός σύμβουλος κανείς.

Έλα που όμως η Πάτρα είναι γαλατικό χωριό και ο Αστερίξ – Αποστολόπουλος δε δίνει καμία σημασία στον Καίσαρα – Σακοράφα και συνεχίζει κανονικά ως τεχνικός σύμβουλος… Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως έχουν περάσει πολλοί μήνες και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα με τον ορισμό του «τοπάρχη» της Σακοράφα στην Αχαία. Ο ΣΕΓΑΣ, όπως και με τη Θεσσαλονίκη, δεν όρισε ακόμη τεχνικό σύμβουλο στην Δυτ.Ελλάδα παρά τις διαβεβαιώσεις Σακοράφα – Γιατρουδάκη σε Παπανδρεόπουλο – Μπούσια, απλούστατα γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα…

  • Ο Αστερίξ πάντως δεν είναι διατεθειμένος να καταθέσει τα όπλα καθώς ακόμα δεν έχει χωνέψει το άδειασμα που του έκανε ο… Καίσαρας, ούτε και την πισώπλατη μαχαιριά του άλλοτε κολλητού φίλου Στέφανου. Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και η απώλεια του πανελλήνιου πρωταθλήματος ανδρών – γυναικών και η κόντρα θα γίνει ακόμη χειρότερη. Και να μην ξεχνάμε πως η Ολυμπιάδα Πάτρας και ο Τόλης έχουν εκπρόσωπο στο ΔΣ.

Εκτός μητρώου Αρίων Μυτιλήνης και ΣΑΚΑ !

Με το οριστικό κλείσιμο του μητρώου σωματείων για το 2021, τα σωματεία στίβου που ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους και λειτουργούν νόμιμα είναι 309. Εκείνο όμως που προκάλεσε έκπληξη είναι πως προέκυψαν και 6 σωματεία να έχουν βρεθεί εκτός μητρώου που δεν έχουν πλέον την επίσημη αναγνώριση από την ΓΓΑ και είναι ο ΣΑΚΑ, ο ΓΣ Αρίων Μυτιλήνης (σωματείο με το οποίο εξελέγη ο Κεντέρης στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ), ο ΦΟ Βροντάδων Χίου, ο ΑΣ Παμμηλιακός, ο ΑΣ Πρόοδος Άρτας και ο ΑΣ Τιτάν Σερβίων…

Οι αθλητές του Survivor

Mε φάγατε από χθες για να γράψω τα ονόματα των αθλητών που θα μπουν στο Survivor του Ατσούν. Τόσα μέιλ δεν έχω πάρει ούτε προεκλογικά… Επειδή δε με αφήνουν από το Sportsfeed να γράφω θέματα που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό, γκουγκλάρετε και θα τους βρείτε όλους. Surviror – αθλητές γράψτε και θα σας βγουν όλα τα ονόματα. Αν πάντως παρακολουθείται το ρεπορτάζ του Sportsfeed, το ένα όνομα το γνωρίζεται ήδη.

Advertisement

Advertisement

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

Don`t copy text!