Connect with us

TOP

Αλλαγές στο Αthens Street Pole Vault

Published

on

H ανακοίνωση του προγράμματος των αγωνισμάτων στο ντάιαμοντ λιγκ αναμένεται να επιφέρει αλλαγές στο Athens Street Pole Vault που θα αφορούν είτε στην ημερομηνία είτε στο ίδιο το αγώνισμα.

του Θανάση Νικολάου
[email protected] follow me @ThanNikolaou

Η αρχική ημερομηνία του μοναδικού διεθνώς αξιολογημένου αγώνα στίβου στην Ελλάδα, είναι η 10η Μαΐου 2018. Δύο μέρες πριν από το ντάιαμοντ λιγκ στη Σαγκάη όπου έχει οριστεί να διεξαχθεί το επί κοντώ των ανδρών. Με το νέο σύστημα πρόκρισης της IAAF, θεωρείται αδιανόητο ο Κώστας Φιλιππίδης να λείψει από το ντάιαμοντ λιγκ, αλλά και χωρίς την ανάγκη των βαθμών, είναι προφανές πως ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα θα επιλέξει τη Σαγκάη καθώς μια άρνηση πρόσκλησης είναι πάντα εις βάρος του αθλητή.
Ο ΣΕΓΑΣ καλείται να αποφασίσει αν θα αλλάξει την ημερομηνία προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο αθλητής εξαιτίας του οποίου υπάρχει ένας αξιολογημένος αγώνας στην Ελλάδα, ή θα τον διοργανώσει για πρώτη φορά χωρίς αυτόν. Είτε με τους υπόλοιπους Έλληνες επικοντιστές που θα βρίσκονται στην Ελλάδα και κάποιους δεύτερης διαλογής ξένους (οι καλοί θα είναι στη Σαγκάη), είτε κάνοντας αγώνα γυναικών, καθώς μία εβδομάδα πριν θα αγωνίζονται στη Ντόχα οι γυναίκες μεταξύ των οποίων και οι Στεφανίδη – Κυριακοπούλου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/