Connect with us

ΤΖΟΥΝΤΟ

Αλληλεγγύη στο τζούντο

Published

on

Στο άθλημα του τζούντο η ευγένεια δεν περιορίζεται μόνο στο τατάμι, μεταξύ των αθλητών…

Πρόσφατα η ομοσπονδία της Νορβηγίας αποφάσισε να βοηθήσει οικονομικά την αντίστοιχη ομοσπονδία της Ζάμπια, στην προσπάθεια που κάνει η τελευταία να αναπτύξει το τζούντο στην αφρικανική χώρα.

Οι Νορβηγοί, που δεν θα έχουν κανένα απολύτως όφελος από αυτή τη διαδικασία, δώρισαν 12.000 δολάρια, μέσω ενός μνημονίου συνεργασίας, προκειμένου η ομοσπονδία της Ζάμπια να αναπτύξει τις δράσεις της και να ενθαρρύνει την έλευση κοριτσιών στο τζούντο.

Επιπλέον, στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων που έγινε στο Βουκουρέστι, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία κάλυψε τα έξοδα διαμονής της αποστολής της Ουκρανίας, καθώς οι τραπεζικοί λογαριασμοί της ουκρανικής ομοσπονδίας είναι δεσμευμένοι, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα. Με αυτή την κίνηση, οι Ουκρανοί αθλητές δεν στερήθηκαν τη συμμετοχή τους στο ευρωπαϊκό ραντεβού.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/