Connect with us

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Διπλό σκιφ, διπλή πρόκριση

Published

on

Εξαιρετικά συνεχίζεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων νεανίδων για την ελληνική αποστολή. Τα πληρώματα του διπλού σκιφ προκρίθηκαν και τα δύο στους αυριανούς τελικούς.

Οι ελληνικες προκρίσεις σε τελικό συνεχίστηκαν και στο διπλό σκιφ με τους Γιάννη Πέτρου και Στέφανο Ντούσκο να τερματίζουν τρίτοι στην πρώτη ημιτελική σειρά με χρόνο 6:41.71 που ήταν ο πέμπτος καλύτερος των δύο ημιτελικών. Το ελληνικό πλήρωμα θα αγωνιστεί στον αυριανό τελικό στις 15:15. Την εξάδα του τελικού συμπληρώνουν η Λιθουανία, η Αυστραλία, η Γερμανία, η Ιταλία και η Τουρκία.

Λίγα λεπτά αργότερα, την επιτυχία των εφήβων, επανέλαβε και το πλήρωμα των νεανίδων στο διπλό σκιφ με τις Αθηνά Αγγελοπούλου και Κατερίνα Ζέρβα (φωτογραφία) να είναι δεύτερες στην πρώτη ημιτελική σειρά με χρόνο 7:29.89. Οι δύο κοπέλες θα αγωνιστούν στον αυριανό τελικό στις 15:30 έχοντας αντίπαλες τις ομάδες της Ρουμανίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Ουγγαρίας και της Ουκρανίας. Το ελληνικό πλήρωμα θα συμμετάσχει στον τελικό έχοντας πετύχει τον τρίτο καλύτερο χρόνο στις δύο ημιτελικές σειρές.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/