Connect with us

TOP

Ελλάδα – Ολλανδία στον ημιτελικό του Κούνσαν

Published

on

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών συνεχίζει τις πολύ καλές της εμφανίσης στο Κούνσαν κερδίζοντας και τη διοργανώτρια Κίνα για να περάσει στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία.

Μετά την Ουγγαρία, την Αυστραλία και την Ιαπωνία στον όμιλο, ήταν η σειρά της Κίνας να ηττηθεί από την ομάδα του Γιώργο Μορφέση. Η Εθνική είχε για ακόμα ένα παιχνίδι εξαιρετικό ξεκίνημα (5-1) και στην ουσία έβαλε τέλος στον αγώνα με το… καλημέρα για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση 10-7 υπέρ της Εθνικής.
Μόνο στο τρίτο οκτάλεπτο, οι Κινέζες προσπάθησαν να πιέσουν αλλά έφτασαν μόνο μέχρι το 7-5. Ελευθερία Πλευρίτου και Πρωτοπαπά, έφεραν και πάλι την Εθνική μας σε απόσταση ασφαλείας (9-5) για εξασφαλίσει νωρίς τη νίκη.
Η Εθνική αντιμετωπίζει αύριο την Ολλανδία στις 11:30 ενώ στον άλλον ημιτελικό, η πανίσχυρη ομάδα των ΗΠΑ, θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ουγγαρία.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/