Connect with us

EDITORIAL

Η ζαριά του Μίτσελ

Published

on

Από μία λαμπάδα στο μπόι του Ρομπέρτο και του Κώστα Μήτρογλου οφείλει να ανάψει ο Μίτσελ! Δεν ξέρω εάν πρόλαβε ο Ισπανός τεχνικός να επισκεφθεί τον ορθόδοξο ναό του Αγίου Νικολάου στις Βρυξέλλες. Αν, όμως, θέλει να παραμείνει στον Πειραιά, καλό θα ‘ναι να πράξει ο Μίτσελ το καθήκον του ως Χριστιανός. Έστω και αν είναι καθολικός.

του Σταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]

Στον Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο χρωστάει ο προπονητής του Ολυμπιακού το μηδέν παθητικό στον αγώνα με την Άντερλεχτ. Στον Μήτρογλου το διπλό που ανοίγει διάπλατα την πόρτα για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε μια βραδιά που μπορούσε να μοιάζει με εκείνη στο… Λεβερκούζεν! Αλλά μπορεί ένας κούκος να μη φέρνει την Άνοιξη, αλλά οι δύο άνετα βγάζουν εξάρες στο μπαρμπούτι.

Σε μία ζαριά έπαιξε ο Μίτσελ το μέλλον του, αλλά και την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Με τυχοδιωκτική διάθεση παρέταξε τους ερυθρόλευκους στο “Κοστάν Βαντερ Στοκ”. Έβαλε μέσα Βάις, Ολαϊτάν, Σαβιόλα και Μήτρογλου! Μία τετράδα που ασχολήθηκε μόνο με το δημιουργικό κομμάτι. Ανασταλτικά προσέφεραν ελάχιστα. Ουσιαστικά αδιαφόρησαν με εντολή του Ισπανού τεχνικού. Η πίεση της Άντερλεχτ και οι ευκαιρίες οδήγησαν πολλούς φίλους του Ολυμπιακού στο… google για να βρουν τις πτήσεις από τις Βρυξέλλες προς τη Μαδρίτη, αλλά και εκείνες που συνδέουν το “Ελευθέριος Βενιζέλος” με την ισπανική πρωτεύουσα.

Αλλά ο Μίτσελ όχι μόνο στάθηκε όρθιος όταν έπεσε από την Ακρόπολη, αλλά βρήκε και το εισιτήριο για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Χάρη στην εκπληκτική απόδοση του Ρομπέρτο, ο οποίος σώζει ουσιαστικά τον Μίτσελ. Αφενός με την ορθή επιλογή του που χρεώνεται εξ αρχής στον Ισπανό τεχνικό. Αφετέρου με τις αποκρούσεις των πέναλτι που γλιτώνουν τον Ολυμπιακό από περιπέτειες. Αλλά χρωστάει το… τομάρι του ο Μίτσελ και στον Μήτρογλου. Τον οποίο διαχειρίστηκε σωστά έπειτα από την κάμψη του στους αγώνες με Παρί και Παναιτωλικό. Τελικά δύο παίκτες μπορούν να σώσουν τον προπονητή τους, όσες περίεργες επιλογές και αν κάνει ο τελευταίος.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/