Connect with us

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Κωπηλασία με ευαισθησία

Published

on

Μία ιδιαίτερα αξιέπαινη προσπάθεια ανέλαβε ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου «Οι Αργοναύτες» στην Καστοριά, καθώς προκήρυξε αγώνες μαραθωνίου οκτακώπων κωπηλασίας προς τιμήν της εταιρείας ατόμων με αυτισμό ΔΑΔ Νομού Καστοριάς , που θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, στο περίφημο «λιμάνι των Κορμοράνων».

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Η κωπηλασία επιδεικνύει και πάλι το κοινωνικό της πρόσωπο, αυτή τη φορά μέσω της πολύ όμορφης ενέργειας του ΝΟ Μαυροχωρίου, που θα ζωντανέψει τη λίμνη της περιοχής, με βάρκες, κουπιά και παιδικές φωνές. Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι αγώνες αφορούν 6000μ. ανδρών και γυναικών, αγώνα παίδων-εφήβων open row triathlon με κωπηλασία, τρέξιμο και εργόμετρο, καθώς και αγώνα κορασίδων-νεανίδων open row triathlon στα ίδια τρία αγωνίσματα.

Σημειώνεται ότι τα ενδιαφερόμενα σωματεία έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν με μικτή βάρκα σε όλα τα αγωνίσματα, δηλαδή με τη συμμετοχή αθλητών από άλλα σωματεία, σε μία πραγματική γιορτή της κωπηλασίας, με ιερό σκοπό και χωρίς σκοπιμότητες για το αποτέλεσμα. Δικαίωμα συμετοχής έχουν όλα τα σωματεία-μέλη της ελληνικής κωπηλατικής ομοσπονδίας.

Διαβάστε εδώ την πλήρη προκήρυξη των αγώνων

Kastoria rowing

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/