Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Μαζεύονται οι διεθνείς

Published

on

Τις κλήσεις του για το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γερμανία για την προτελευταία αγωνιστική του γουόρλντ λιγκ ανακοίνωσε ο Γιώργος Μορφέσης. Οι διεθνείς μας θα συγκεντρωθούν το πρωί της Κυριακής στα γραφεία της ΚΟΕ.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Μετά τη βαριά ήττα στην Ολλανδία η Εθνική μας ομάδα υποδέχεται την Τρίτη (19:00) τη Γερμανία για την προτελευταία αγωνιστική του γουόρλντ λιγκ των γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα κερδίσει τις Γερμανίδες και θέλει άλλη μία νίκη στην τελευταία αγωνιστική στην Ισπανία για να ελπίζει σε πρόκριση ως μία από τις δύο καλύτερες δεύτερες που θα συνεχίσουν στο σούπερ φάιναλ. Το παιχνίδι με τη Γερμανία δεν είναι υψηλών απαιτήσεων, αφού η αντίπαλός μας είναι πολύ χαμηλής δυναμικότητας.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης κάλεσε 21 αθλήτριες το πρωί της Κυριακής στα γραφεία της ΚΟΕ, όπου θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις. Προπόνηση θα γίνει το απόγευμα της ίδιας ημέρας, άλλες δύο θα γίνουν τη Δευτέρα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η 13άδα της αποστολής. Οι 21 που κλήθηκαν είναι οι Xρυσή Διαμαντοπούλου, Άλκηστη Αβραμίδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Μαρία Σώρα, Μίλβα Καλογεράκου, Βίρνα Νιαρχάκου (Ολυμπιακός), Αντιγόνη Ρουμπέση, Χριστίνα Τσουκαλά, Έλενα Κούβδου, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Έλενα Ξενάκη (Βουλιαγμένη), Νικολέτα Ελευθεριάδου, Μαρία Πάτρα, Μαρία-Ελένη Μιμίδη (Γλυφάδα), Κυριακή Στρατιδάκη (Τρίτων Αμαρουσίου), Νόρμα Φραγκιουδάκη (Εθνικός).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/