Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Νυστέρι σε αναμονή

Published

on

Αργεί ακόμη η επίσκεψη στο χειρουργικό τραπέζι για τον Ράφαελ Ναδάλ, με τον Ισπανό τενίστα να ανακοινώνει ότι θα καθυστερήσει την εγχείριση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Παρά το επιβεβλημένο της επέμβασης, ο 28χρονος από το Μανακόρ της Μαγιόρκα δεν είναι διατεθειμένος να πει πρόωρο αντίο στη φετινή σεζόν, η οποία έχει σημαδευτεί ήδη από αρκετές ακόμη ατυχίες.

«Η ειλικρινής απάντησή μου αυτή τη στιγμή είναι ότι θα την κάνω μετά το Μάστερς (σ.σ. στο Λονδίνο, μεταξύ 9-16 Νοεμβρίου). Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Εξαρτάται από το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Θέλω να την κάνω στο τέλος της χρονιάς, όχι τώρα», δήλωσε το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, θέση στην οποία βρέθηκε μετά από αρκετό καιρό λόγω του αποκλεισμού του στον 2ο γύρο του Σαγκάη Μάστερ από τον συμπατριώτη του, Φελιτσιάνο Λόπεθ, και την επακόλουθη κατάκτηση του τουρνουά απο τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ναδάλ αγωνίστηκε στην Κίνα εμφανώς καταβεβλημένος, καθώς λάμβανε αντιβίωση προκειμένου να καταπραΰνει τους πόνους που ένιωθε, έχοντας διαγνωστεί με σκωληκοειδίτιδα πριν την έναρξη των αγώνων. «Πρέπει να εγχειριστώ. Έχω μιλήσει με τους γιατρούς μου στην Ισπανία σχετικά με το θέμα», συνέχισε ο 28χρονος. «Υπάρχει μεγάλο ρίσκο σε τέτοιου είδους ζητήματα. Παρά το γεγονός ότι τώρα η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, είναι προφανές ότι θα επιστρέψει και δε θέλω να μου συμβεί αυτό ξανά όταν θα είμαι στην Αυστραλία, το Ίντιαν Γουέλς, το Μαϊάμι ή το Ρολάν Γκαρός. Οπότε, θα την κάνω στο τέλος της χρονιάς».

Όπως αποκάλυψε ο εννιά φορές πρωταθλητής του παριζιάνικου Όπεν, σκοπεύει να αγωνιστεί στα τρία τελευταία τουρνουά της σεζόν, σε Βασιλεία, Παρίσι και Λονδίνο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/