Connect with us

ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Ξεχώρισε ο Καββαδίας στο Βελιγράδι

Published

on

Στου τουρνουά Satellite του Βελιγραδίου που διεξήχθει χθες στο Βελιγράδι, από ελληνικής πλευράς ξεχώρισε ο Σάββας Καββαδίας στο ξίφος μονομαχίας.

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε στην έβδομη θέση και αν ήταν λίγο πιο τυχερός θα κατάφερνε να πάρει και μετάλλιο το οποίο έχασε για μόλις ένα χτύπημα. Ο Καββαδίας στη φάση των 32 νίκησε 15-10 τον Σέρβο Ντανίλο Σάντρατς, στους 16 επικράτησε 15-12 του Ρουμάνου Ιονούτ Τρανταφιρέσκου, όμως στα προημιτελικά έχασε 15-14 από τον Ρουμάνο Αλίν Σμπάρτσια.Στην ίδια κατηγορία οι Κοσμάς Καρακόλης και Σταμάτης Κουτσουφλάκης κατέλαβαν την 29η και 34η θέση αντίστοιχα.
Από τις γυναίκες η Φανή Βαρβέρη πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση. Η Ελληνίδα οπλομάχος σημείωσε δύο νίκες στο προκριματικό γκρουπ, ενώ στη φάση των «32» νίκησε 15-14 την Άνα Σελ (Σερβία). Στους «16» ηττήθηκε 15-12 από την Ντανιέλα Ίλιτς (Σερβία) με αποτέλεσμα να μείνει εκτός οκτάδας.
Ακόμη από ελληνικής πλευράς οι Αταλάντα Ροσσόλυμος και Ελένη Παϊδά κατέλαβαν την 20η θέση, η Παναγιώτα Χαρμανίδου ήταν 22η, ενώ δύο θέσεις πιο κάτω βρέθηκε η Μαρία Αϊβαζόγλου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/