Connect with us

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Ευτυχισμένος Βύρωνας

Published

on

Ο εξαιρετικός Βύρωνας Κοκκαλάνης έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που εξασφαλίζει το χρυσό εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο , επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί που τον συνόδευε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Σανταντέρ.

του Νίκου Κούδα
[email protected] follow me @nkoudas

Μιλώντας αποκλειστικά στο sportsfeed.gr από την ισπανική πόλη, ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε περιχαρής για την τεράστια επιτυχία του: «Πήραμε την πρόκριση για το Ρίο και επίσημα πλέον! Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, γιατί κερδίσαμε την πρόκριση δύο χρόνια πριν από την Ολυμπιάδα, και αυτό μας επιτρέπει να προετοιμαστούμε και να προγραμματιστούμε καταλλήλως».
Πρώτα από όλα όμως προέχει η ολοκλήρωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος στην ισπανική πόλη, με τη διεξαγωγή της 12ης κούρσας για τα μετάλλια, κάτι που ο Έλληνας πρωταθλητής γνωρίζει πολύ καλά, συμπληρώνοντας: «Αύριο έχουμε βέβαια την κούρσα των μεταλλίων. Θα είναι δύσκολη η μάχη για ένα μετάλλιο. Θα προσπαθήσω όμως για το καλύτερο, και ό,τι βγει».

Ο ιστιοπλόος μας επιστρέφει στην Ελλάδα το Σάββατο (20.09) προκειμένου να ξεκουραστεί. Μάλιστα παρά την εξασφάλιση του μεγάλου του στόχου, ο Βύρωνας δεν δείχνει διατεθειμένος να σταματήσει να αγωνίζεται, καθώς θα συμμετάσχει σε μία ακόμη διεθνή διοργάνωση, που δεν είναι άλλη από το παγκόσμιο κύπελλο της ISAF στην πόλη Τσινγκτάο της Κίνας, το διάστημα 14-18 Οκτωβρίου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/