Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πλήρης από Δευτέρα

Published

on

Η Εθνική ανδρών του χάντμπολ θα είναι κομπλέ από τη Δευτέρα για την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με την Κύπρο.

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Τα κομμάτια που λείπουν για να συμπληρωθεί το παζλ των παικτών που κάλεσε ο Γιώργος Κρανάκης, είναι οι αθλητές που αγωνίζονται στις ομάδες του εξωτερικού. Η άφιξή τους στην Πάτρα θα ολοκληρωθεί το πρωί της Δευτέρας και για τρεις ημέρες η ανανεωμένη Εθνική θα μπορέσει να δουλέψει πλήρης για τον αγώνα της Πέμπτης με την Κύπρο, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης για το Euro 2018.

Στο μεταξύ, στο πρώτο φιλικό με την Εθνική νέων, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο “Δ. Τόφαλος”, η Εθνική ανδρών επικράτησε με 16-12 (ημίχρονο 8-4), σε ένα ματς με ιδιαίτερα σφιχτές άμυνες. Ένας βασικός λόγος που έγινε ο αγώνας στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει και τον αγώνα με την Κύπρο, είναι για να προσαρμοστούν σταδιακά οι αθλητές στις διαστάσεις, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στα σουτ, καθώς στο συγκεκριμένο γυμναστήριο χωρητικότητας 4.000 θεατών, υπάρχουν κερκίδες και πίσω από τα τέρματα.

Το πρωί της Δευτέρας, άνδρες και νέοι θα δώσουν ένα ακόμη φιλικό ματς, με το οποίο θα ολοκληρωθεί το επταήμερο καμπ της Εθνικής νέων.

Το πρόγραμμα της Εθνικής ανδρών, πάντως, δεν περιέχει μόνο προπονήσεις. Αθλητές και τεχνικό επιτελείο επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της εταιρίας “Grande Μυλωνάς”, που είναι χορηγός του αγώνα με την Κύπρο και είχαν ένα ευχάριστο διάλειμμα στις υποχρεώσεις τους.

Τα στοιχεία του φιλικού
Τα πεντάλεπτα: 1-0, 2-1, 4-3, 4-4, 6-4, 8-4 (ημχ.)9-6, 10-6, 12-8, 14-10, 15-11, 16-12.
Εθνική Ανδρών (Γιώργος Κρανάκης):Τσίλης, Κρεμαστιώτης 1, Παλάσκας 2, Πασσιάς 1, Μαστορογιάννης, Κωστακίδης 2, Μυλωνάς 3, Καφαντάρης 2, Δραγκόλας, Χάλαρης 2, Παπαδιονυσίου 2, Αραπόκουλο 1, Μιχαηλίδης, Τσακνής, Ζλατάνος.
Εθνική Νέων: (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Κουτρουμπής, Χειβιδόπουλος 1, Μπουκοβίνας, Αντωνιάδης, Βλαχοθανάσης, Ντόβας, Χερουβείμ 3, Δέσπος 2, Δομπρής, Σεϊρεκίδης 4, Ζιβούλοβιτς, Κουμαραδέλης, Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Α, Μπάγιος, Καβουσανάκης 1, Μωραίτης 1, Χατζηβακαλέλης,Χαντέλης.
Δίλεπτα: 2-3, Πέναλτι:1/2-2/3

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/