Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Δεύτερη φιλική νίκη

Published

on

Με τέσσερις από τους αθλητές που αγωνίζονται στο εξωτερικό στη σύνθεσή της, η Εθνική ανδρών επικράτησε των νέων στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας στην Πάτρα.

Με τους Μπασμαλή, Ευαγγελίδη, Βύρωνα Παπαδόπουλο και Μάλλιο να ενσωματώνονται στην αποστολή, οι άνδρες νίκησαν την Εθνική νέων με 31-16 στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Κύπρο (Πέμπτη, 19.30) για τα προκριματικά του Euro 2018. Στο σημερινό παιχνίδι οι Χερουβείμ, Μπουκοβίνας αγωνίστηκαν με την ομάδα των ανδρών, ενώ Πασσιάς, Ζλατάνος με τους νέους.

O αριστερόχειρας Χουάν Μπασμαλής, που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος και μετράει μόνο λίγες ώρες στην Ελλάδα, έδειξε κάποια καλά στοιχεία, ιδίως στην άμυνα, σε αυτή την πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες στην Εθνική, ενώ επιθετικά δεν πήρε προσπάθειες. Πιο ασφαλή στοιχεία για τις δυνατότητές του θα προκύψουν μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 4-2, 6-4, 10-6, 13-7, 15-9 (ημχ.), 18-10, 21-11, 22-11, 25-12, 26-14, 31-16
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ (Γιώργος Κρανάκης): Τσίλης, Μπασμαλής, Ευαγγελίδης, Χερουβείμ, Κρεμαστιώτης, Παλάσκας, Παπαδόπουλος Β., Μαστορογιάννης, Κωστακίδης, Μυλωνάς, Καφαντάρης, Δραγκόλας, Χάλαρης, Παπαδιονυσίου, Αραπόκουλος, Μιχαηλίδης, Τσακνής, Μάλλιος, Μπουκοβίνας.
ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Κουτρουμπής, Χειβιδόπουλος, Ζλατάνος, Αντωνιάδης, Βλαχοθανάσης, Ντόβας, Πασσιάς, Δέσπος, Δομπρής, Σεϊρεκίδης, Ζιβούλοβιτς, Κουμαραδέλης, Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Α., Μπάγιος, Καβουσανάκης, Μωραίτης, Χατζηβακαλέλης, Χαντέλης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/