Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Σοκ στον ελληνικό στίβο

Published

on

Σοκ θα προκαλέσει στον ελληνικό στίβο, αν υλοποιήσει την απόφασή του ο Έλληνας πρωταθλητής και σταματήσει σε περίπτωση που δεν συνεχίσει τη συνεργασία με τον τωρινό προπονητή του.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Δυστυχώς το «κρυφτό» που παίζει τα τελευταία χρόνια ο ΣΕΓΑΣ με τον προπονητή και η συμπεριφορά που έχει η ομοσπονδία με διάφορα τερτίπια, όπως φέτος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Ζυρίχη, έχουν αναγκάσει τον προπονητή να θέλει να σταματήσει την προπονητική και να γυμνάζει τον κορυφαίο αθλητή μας.
Αυτό όμως έχει στεναχωρήσει διπλά και τον ίδιο τον αθλητή, αφού πρώτον βλέπει πώς ο ΣΕΓΑΣ δεν δίνει λύσεις και όλο στενεύουν τα οικονομικά δεδομένα και δεύτερον, δεν θέλει να φύγει από τον προπονητή του, που τον έχει φθάσει σε υψηλό επίπεδο. Ο ίδιος έχει πει στο περιβάλλον του ότι σε περίπτωση που δεν συνεχίσει με τον ίδιο προπονητή θα σταματήσει τον πρωταθλητισμό και θα σπουδάσει. Πάντως, θα είναι κρίμα να χαθεί άλλο ένα μεγάλο ταλέντο από τον στίβο με την ομοσπονδία να κάθεται τα τελευταία χρόνια «θεατής», σε πολλές περιπτώσεις. Ελπίδα είναι ότι ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος θα λειτουργήσει σαν «πυροσβέστης» στο θέμα που πάει να «ανάψει» και δεν θα υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/