Connect with us

TOKYO 2020

Φτάσαμε τις 6000 προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς

Published

on

Στους 6000 αθλητές και αθλήτριες έχουν φτάσει οι προκριθέντες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του ερχόμενου καλοκαιριού στο Τόκιο 2020, μετά από αρκετές ομάδες που κατέκτησαν Ολυμπιακές προκρίσεις.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Πριν από περίπου 3 εβδομάδες περισσότεροι από 5000 αθλητές είχαν προκριθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του ερχόμενου καλοκαιριού στο Τόκιο ενώ απέμεναν ακόμη 6000 θέσεις. Σήμερα, έχουμε φτάσει στις 6000 προκρίσεις μετά από ένα γεμάτο σαββατοκύριακο με αρκετές ομάδες να κλείνουν θέση για τους Ολυμπιακούς. Στη Βουδαπέστη και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα της Ρωσίας και η ανδρική ομάδα της Ουγγαρίας πήραν Ολυμπιακές προκρίσεις ενώ από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του χάντμπολ η ομάδα των ανδρών της Ισπανίας προκρίθηκε. Στο προολυμπιακό τουρνουά ομαδικού πινγκ πονγκ οι γυναικείες ομάδες των Πολωνία, Βόρεια Κορέα, Σινγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ, Ουγγαρία, Αυστρία, Ρουμανία, Ταϊπέι και Νότια Κορέα και οι ανδρικές των Κροατία, Γαλλία, Χονγκ Κονγκ, Πορτογαλία, Σερβία, Σλοβενία, Νότια Κορέα, Σουηδία και Ταϊπέι προκρίθηκαν για τους Ολυμπιακούς. Συν μερικές ατομικές προκρίσεις (ιστιοπλοΐα και στίβο), φτάσαμε τους 6000 αθλητές που προκρίνονται για τους ερχόμενους Ολυμπιακούς και απομένουν περίπου 5000 θέσεις.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/