Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Κινήσεις και στην κωπηλασία

Published

on

Καλησπέρα αδέρφια! Προσπαθώ εδώ και τρεις ημέρες να βρω υποψήφιους για τις αθλητικές ομοσπονδίες.

Αποκαλύπτει ο Xman
[email protected]

Λένε στην πιάτσα ότι παντού έχουν βρεθεί άτομα να διεκδικήσουν την προεδρία απέναντι στους νυν κατόχους της θέσης. Αλλά όπως μου εξηγούσε μία ψυχή, παλιά καραβάνα του χώρου, τα πράγματα δεν μπορούν να εξελιχθούν σύμφωνα με τις προσδοκίες όσων θέλουν να αλλάξουν πρόσωπα και πράγματα στις περισσότερες ομοσπονδίες.

  • Στην κωπηλασία, για παράδειγμα, όπως άκουσα, κάποιος επιχείρησε να εξασφαλίσει εξουσιοδότηση από σωματείο, αλλά απέτυχε. Αν και επίσημα, για τη ΓΣ της Παρασκευής, οι εξουσιοδοτήσεις θα εξεταστούν στη συνεδρίαση του ΔΣ το απόγευμα της Τρίτης. Άρα, μπορεί να γίνει η έκπληξη. Υποθετικά πάντα. Διότι όταν έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο 29 σωματεία, τότε δύσκολα μπορεί να γίνει κάποια κίνηση χωρίς να την αντιληφθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι. 

Οι συμμαχίες του νερού

Στην παρουσίαση της παρέας που κολυμπούν μαζί, ο Κυριάκος Γιαννόπουλος και ο Γιάννης Γιαννουρής εστίασαν και στην αδυναμία να βρουν στοιχεία στο επίσημο Portal της ομοσπονδίας. «Όταν βγάζεις ποινικό μητρώο μέσα σε δύο λεπτά απ’ τον υπολογιστή σου, δεν γίνεται να μην μπορείς να δεις στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας στοιχεία για τα σωματεία», είχε ειπωθεί χαρακτηριστικά απ’ τον Κυριάκο.

  • Κόντρα στις επισημάνσεις του Γιαννόπουλου, ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος και η οργάνωση της ΚΟΕ αποθεώθηκαν το τελευταίο 48ωρο. Δείγμα ότι κάποιες συμμαχίες έχουν ήδη χτιστεί. Και φτάνουν έως και την προεδρία. Τότε που θα μείνει και τυπικά ο επίτιμος για να ασκεί διοίκηση. 

Ερωτήσεις χωρίς απάντηση

Είναι κουίζ για δυνατούς λύτες. Αφορά πρόεδρο ομοσπονδίας που έχει στενοχωρηθεί επειδή οι υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού καθυστερούν να τον ενημερώσουν για τα σωματεία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να δηλώσουν τα στοιχεία τους στο σχετικό μητρώο.

  • Ο άνθρωπος θέλει να στηρίξει τις πρωτοβουλίες του Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά όπως έλεγε, η καθυστέρηση στην απάντηση του δένει τα χέρια. Για να δώσω τη βοήθεια του κοινού στους αναγνώστες, θα πω ότι πρόκειται για πρόεδρο που θεωρητικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στη θέση του επειδή δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος. 

Βράζει ο Ζαννιάς

Φούντωσε την περασμένη Παρασκευή ο Σπύρος Ζαννιάς. Αν του έβαζε κάποιος θερμόμετρο, θα έβλεπε ένα 40άρι και θα χτυπούσε συναγερμό. Ο άνθρωπος ήταν υγιής και η άνοδος της θερμοκρασίας οφειλόταν στο ρεπορτάζ του Θανάση. Επί της ουσίας, όμως, ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ δεν μπόρεσε να εκφράσει επιχειρηματολογία κόντρα σε όσα έγραψε ο Νικολάου. Όπως λέει και ο λαός «ου γαρ έρχεται μόνον». Αν και παίζει προσωρινά χωρίς αντίπαλο, ο Ζαννιάς θεωρεί ότι παντού βρίσκονται φαντάσματα και τον κυνηγούν. 

Φωτιές και η Πηνελόπη

Με το Sportsfeed τα έχουν και στην ΕΙΟ. Μόνο που εκεί βράζουν με την Πηνελόπη για το ρεπορτάζ του Μιτάκη. Τις λεπτομέρειες προσεχώς επειδή δεν μπορώ να σκανάρω απ’ το κινητό. Είπαμε ότι στην τεχνολογία υστερώ. Στην ειδησεογραφία, όμως, όχι…

Advertisement

Advertisement

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2018 Sportsfeed.gr

Sportsfeed.gr - To No1 ελληνικό site για τους Ολυμπιακούς Αγώνες