Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Το καρέ του άσου στην ΚΟΕ και ο πονοκέφαλος Μαυρωτά

Published

on

Καλησπέρα! Ψάχνω εδώ και μέρες να βρω ποιος θα βρεθεί απέναντι στον Κυριάκο Γιαννόπουλο στις εκλογές της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Διότι μπορεί να επιμένει ο φίλος μου ο Σπύρος Καπράλος ότι επί της ουσίας το παιχνίδι παίζεται στον ΣΕΓΑΣ, αλλά εγώ μαθαίνω ότι και στην ΚΟΕ γίνονται διάφορα. 

αποκαλύπτει ο Κατάσκοπος
[email protected]

Με όσα συγκέντρωσα έως τώρα, η αντιπολίτευση έχει στοχεύσει σε τέσσερα βαριά χαρτιά. Για διάφορους λόγους, όμως, το τοπίο εξακολουθεί να καλύπτεται από ομίχλη και ας προκαλεί διάφορες αναταράξεις ο Αντώνης Αρώνης με τη διαδικτυακή δράση της Ενωτικής Κίνησης, για τον υγρό στίβο. 

  • Ο ένας είναι ο Ηλίας Μάλαμας (φωτογραφία)! Συμπατριώτης μου, μιας και σάς έλεγα για την Αρσινόη. Τεράστιο όνομα της κολύμβησης, με αξιοζήλευτη επαγγελματική διαδρομή και παρουσία στην ΚΟΕ. «Όχι, ακόμα…», μου ψιθύρισε ένας φίλος. Αλλά πολύ ψιθυριστά, ρε αδερφέ. 

Το δεύτερο χαρτί είναι η Έλλη Ρουσσάκη! Ένα όνομα, μία ιστορία. Αλλά αναποφάσιστη, όπως αναφέρουν οι άνθρωποί μου. Τα άλλα δύο χαρτιά, τα αφήνω να τα ανοίξω προσεχώς! Για να ‘χει ενδιαφέρον η κινητοποίηση της αντιπολίτευσης. 

Πονοκέφαλος για Μαυρωτά

Λέει μια ψυχή ότι το υπουργείο αθλητισμού έχει δεχθεί την επέλαση ενός χαμηλού βαρομετρικού με συνέπεια στους διαδρόμους του να επικρατεί ψύχρα. Δεν υιοθετώ, όμως, όσα λέγονται για γκρίνιες του Γιάννη Βρούτση επειδή παραμένει η ομίχλη στο θέμα της ΚΟΕ που φέρεται να διαχειρίζεται ο Γιώργος Μαυρωτάς. 

  • Το πρόβλημα για τον Κυριάκο, τον Γιαννόπουλο εννοείται, μην ο νους σας σε άλλον Κυριάκο, είναι ότι τον Οκτώβριο κηρύχθηκε έκπτωτη λόγω κωλύματος η Δέσποινα Καράμπελα. Ο λόγος ήταν ότι έκανε την κριτή, τη διαιτητή και διάφορα άλλα που ήταν κόντρα ρόλος. Αντικαταστάθηκε από τη Χριστίνα Ρουσίδου.

Αντικατάσταση που σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και το καταστατικό της ομοσπονδίας είναι άκυρη. Διότι η Ρουσίδου που έχει και ωραίο χαμόγελο, όπως είδα στις φωτογραφίες της διοίκησης, δεν εξελέγη στις εκλογές της 29ης Μαρτίου 2021 ως αναπληρωματική. Όπως ανέφερε εκείνη την ημέρα η Εφορευτική Επιτροπή, εξελέγησαν πέντε αναπληρωματικά μέλη. Η Χριστίνα ήταν έκτη. Άρα, δεν παίρνουμε τη λίστα και συνεχίζουμε να καλύπτουμε κενά. Κι απορώ πώς από τον Οκτώβριο έως τα μέσα Ιανουαρίου δεν υπάρχει διαπιστωτική πράξη από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού. Είπαμε, όμως, ότι δεν πιστεύω τις διαρροές περί γκρίνιας από τον Βρούτση. 

Συναγερμός στα… εξαπτέρυγα

Όσα έγραψα προσφάτως για τη Σοφία Σακοράφα και την προσπάθεια να πλήξει την αξιοπιστία του Κώστα Παναγόπουλου έχει προκαλέσει συναγερμό σε όσους στηρίζουν τη σημερινή διοίκηση του ΣΕΓΑΣ. Εκείνους, δηλαδή, που στήριζαν νωρίτερα τον μακαρίτη Βασίλη Σεβαστή και παλαιότερα τον Παναγόπουλο. Αναφέρομαι σε όσους χαρακτηρίστηκαν «προμηθευτές προέδρων», από μία ψυχή που έχει καταγράψει τις σχέσης αλληλοεξάρτησης που χτίζουν με τον εκάστοτε πρόεδρο. 

Υ. Γ. 1 Για το θέμα του Κωνσταντίνου Μαθιόπουλου θα αναφερθώ μελλοντικά. Τόσες φορές που είδα τον πατέρα του έξω από το γραφείο του Γιάννη Βρούτση, άλλωστε, νομίζω ότι κάποια στιγμή θα γίνουμε… φίλοι! Κι ας λέει διαρκώς «πού ‘σαι, Κυριάκο…, πού ‘σαι Κυριάκο…».

Υ. Γ. 2 Ποιο είναι το… τρίτο κοινό στοιχείο ανάμεσα στον Θόδωρο Μουστακαρία και τον Στέφανο Χάνδακα πέρα από τη μαιευτική και το… νερό;

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/