Παράνομο το σωματείο που κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα

Κάθε σενάριο επιστημονικής φαντασίας έχουν περάσει όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική ομοσπονδία του τζούντο με το τελευταίο επεισόδιο μάλλον… κωμικό.

Με ανακοίνωση της η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αφαίρεση της αναγνώριση του σωματείου ΓΑΣ Ικαρος Θεσσαλονίκης. Συμβαίνουν αυτά στον ελληνικό αθλητισμό καθώς αρκετά είναι τα σωματεία που στην πορεία είτε παρεκλίνουν του καταστατικού για να επιβιώσουν είτε δεν επιβιώνουν καθόλου. Ο ΓΑΣ Ίκαρος έχασε τη νομιμότητα του γιατί δε λειτουργούσε σύμφωνα με όσα ορίζει η ΓΓΑ.
Για το ελληνικό κράτος ο ΓΑΣ Ίκαρος δεν είναι σωματείο αδειοδοτημένο, για την ελληνική δικαιοσύνη είναι το σωματείο του οποίου αναγνωρίστηκε η προσφυγή κατά της προηγούμενης διοίκησης και με βάση την οποία αυτή τη στιγμή ασκεί διοίκηση η μειοψηφία.
Ένας πραγματικός παραλογισμός που λειτουργεί εις βάρος του αθλήματος και της ανάπτυξης του στην Ελλάδα, αφού σχεδόν 2,5 χρόνια πριν από τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, ακόμα δεν έχει μπει Έλληνας αθλητής ή αθλήτρια στο ranking για την πρόκριση
Όλα αυτά και ενώ χθες πραμγατοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών και ακόμα δεν έχουν αναρτηθεί από την ομοσπονδία τα αποτελέσματα…

Tags

WH7-banner