Connect with us

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ-ΓΓΑ

Άρχισε η εκταμίευση της επιχορήγησης

Published

on

Έπιασαν τόπο οι ενέργειες του Γιώργου Μαυρωτά και είδαν επιτέλους στις αθλητικές ομοσπονδίες το χρώμα του ευρώ, έστω και όχι για το σύνολο της προκαταβολής.

του Σταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]

Από το υπουργείο Πολιτισμού εκταμιεύθηκαν το πρωί της Τρίτης τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στη μισθοδοσία του τριμήνου. Παράλληλα δόθηκε η διαβεβαίωση ότι την Τετάρτη 18 Μαρτίου θα μπει στους λογαριασμούς και το υπόλοιπο ποσό, που θα καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες των ομοσπονδιών. 
Τα στρατηγεία του ελληνικού αθλητισμού, βέβαια, μοιάζουν πλέον με… φαντάσματα. Ακόμα και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή παραπέμπει σε ερειπωμένο κτήριο. Μόνο ο security στην είσοδο στέλνει μήνυμα ότι η ζωή συνεχίζεται στον πόλεμο με τον ύπουλο εχθρό. Μέσα στην έδρα του ολυμπιακού κινήματος κυκλοφορούν μόνο τρία άτομα. Εκ περιτροπής κάποιος από το γραφείο Τύπου και μία από τις γραμματείς και η διευθύντρια Τένια Μαυροπούλου. Η τελευταία σηκώνει το βάρος των επαφών και των ενεργειών για την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στους Ιάπωνες, διότι συντονίζει τις διάφορες τηλεδιασκέψεις ανάμεσα στον Σπύρο Καπράλο, τον Μανώλη Κολυμπάδη και τον Σάκη Βασιλειάδη. 

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/