Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Έδεσε Ανδρεάδη ο Ολυμπιακός

Published

on

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης θα φορά και την επόμενη χρονιά τη φανέλα των πρωταθλητών.

Του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ένα από τα τελευταία κομμάτια του ερυθρόλευκοθ παζλ προστέθηκε και ουσιαστικά αυτό που απομένει να μάθουμε είναι ο δεύτερος διαγώνιος που θα κάνει δίδυμο με τον Φίνγκερ.

Ο Ανδρεάδης στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό θα κλείσει μια γεμάτη τριετία με τον ίδιο να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος.

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω για Τρίτη σερί χρονιά στην ομάδα μου. Εύκολα φτάνεις στην κορυφή δύσκολα παραμένεις. Φέτος μας περιμένει ακόμα περισσότερη δουλειά αφού έχει αλλάξει εν μέρει το ρόστερ και θα χρειαστεί λίγος χρόνος προκειμένου να επέλθει η απαιτούμενη χημεία. Θα μεταλαμπαδεύσουμε στα νέα παιδιά που ήρθαν τη φιλοσοφία και τον χαρακτήρα του συλλόγου για να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά, όπως πέρσι και πρόπερσι. Θέλουμε πρώτα από όλα το πρωτάθλημα αλλά και όλα τα τρόπαια στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη μας έτυχε μια δύσκολη κλήρωση, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και θα παλέψουμε για την πρόκριση. Η ομάδα θα είναι μέχρι τότε καλά δουλεμένη και προπονημένη και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει»

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/