Connect with us

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Έτοιμος για πρεμιέρα στην Ιαπωνία ο Γκιώνης

Published

on

Στο στάδιο όπου μπορεί να προετοιμαστεί κανονικά για τη φετινή πρεμιέρα του στην επαγγελματική λίγκα της Ιαπωνίας έχει μπει πια ο πρωταθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Παναγιώτης Γκιώνης.

Για τις αγωνιστικές δραστηριότητες με τη Σαϊτάμα ο κορυφαίος εκπρόσωπος της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο εξωτερικό μετέβη στην ιαπωνική πόλη από τις 7 Νοεμβρίου. Ωστόσο λόγω των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό έπρεπε αναγκαστικά να μείνει σε καραντίνα δύο εβδομάδων, όπως συμβαίνει για κάθε ταξιδιώτη στη χώρα. Η καραντίνα ολοκληρώθηκε την Κυριακή (21/11) και ο Γκιώνης είναι ελεύθερος να κινείται κανονικά και να προπονείται. Στόχος του να είναι απόλυτα έτοιμος στις 4 Δεκεμβρίου όταν θα δώσει τον πρώτο του φετινό αγώνα με τη Σαϊτάμα για το κορυφαίο πρωτάθλημα.

Η λεγόμενη «T» League άρχισε στην Ιαπωνία χωρίς φιλάθλους στις κερκίδες και με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Είναι η τρίτη στη σειρά και παρά τις ειδικές συνθήκες κρατά το μεγάλο της ενδιαφέρον, καθώς οι ομάδες διαθέτουν τοπ αθλητές της χώρας και πολύ δυνατούς ξένους. Μετά τη μικρή συμμετοχή του στο περσινό πρωτάθλημα ο Γκιώνης θα αρχίσει τα φετινά παιχνίδια του στις 4 Δεκεμβρίου και θα μείνει στην Ιαπωνία μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων. Το αρνητικό είναι ότι θα χάσει το τσάμπιονς λιγκ του Δεκεμβρίου με την πολωνική ομάδα του, τη Μπογκόρια Γκρότζισκ,και το θετικό ότι θα έχει πάλι την ευκαιρία να δώσει πολύ γερά ματς σε μία ιδιαίτερα ανεπτυγμένη χώρα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, στην οποία φιλοδοξεί να βρεθεί και το προσεχές καλοκαίρι για να πάρει μέρος στους πέμπτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του. 

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/