Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Όριο για Μπόρας και ο Ζάλτος!

Published

on

Ο Κωνσταντίνος Ζάλτος έκλεισε επίσημα θέση στην ελληνική αποστολή για Μπόρας αφού πριν λίγο έστειλε την σφύρα στα 70.32μ.

τηςΠηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Ο 19χρονος αθλητής κατάφερε σήμερα στο φεστιβάλ ρίψεων στην Τρίπολη να έχει την πολυπόθητη πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 στην Σουηδία με βολή στα 70.32μ. και το όριο στα 69.00μ., πετυχαίνοντας τον πρώτο στόχο της χρονιάς. Όπως φαίνεται αυτός ο αγώνας του… πάει αφού και πέρυσι είχε καταφέρει εκεί το ατομικό του ρεκόρ στην 6αρα σφύρα που είναι στα 72.30μ. «Έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου αλλά ο αγώνας μου προσωπικά δεν ήταν καλός διότι παρόλο που ήμουν καλά δεν μπόρεσα να ανταποδώσω όσο θα ήθελα με αποτέλεσμα να μην είμαι τόσο ευχαριστημένος. Τώρα επικεντρώνομαι στην προετοιμασία, το κεφάλι κάτω και θα δουλέψουμε με τον προπονητή μου στο τέρμα διότι ξέρω τις δυνατότητες μου και ξέρω πόσο ψηλά μπορώ να φτάσω. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για όλα και την οικογένειά μου που είναι δίπλα μου!» δήλωσε ο νεαρός σφυροβόλος μιλώντας στο Sportsfeed.
Από την άλλη, ο Ορέστης Ντουσάκης στην πρώτη του προσπάθεια στην 6κιλη σφύρα δεν κατάφερε να φτάσει στο όριο ρίχνοντας καλύτερη βολή στα 66.96μ., έχοντας όμως ακόμη καιρό μπροστά του για να καταφέρει την πρόκριση.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/