Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Όταν ο Μάρεϊ κέρδισε το US open με toilet break

Published

on

O αγαπημένος των βρετανικών ΜΜΕ, Άντι Μάρεϊ έχει ξεσηκώσει τον κόσμο για τα διαλείμματα – τουαλέτας του Στέφανου Τσιτσιπά, ξεχνώντας όμως τα δικά του… κατορθώματα.

Μέχρι και παράδειγμα με τον Τζεφ Μπέζος (ο οποίος τρεντάρει στο internet) χρησιμοποίησε ο Μάρεϊ που δεν μπορεί να χωνέψει πως έχασε την ευκαιρία να αποκλείσει τον Τσιτσιπά.
Το χειρότερο όμως το είπε στη συνέντευξη Τύπου όταν τόνισε πως έχασε το σεβασμό του προς το πρόσωπο του Τσιτσιπά με αφορμή τα διαλείμματα τουαλέτας.
Μένουμε στο US open και στο Άρθουρ Ας αλλά γυρίζουμε το χρόνο εννέα χρόνια πίσω στο 2012. Στον τελικό ο Άντι Μάρεϊ αντιμετωπίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Βρετανός πήρε τα δύο πρώτα σετ και προηγήθηκε 2-0. Όμως ο Τζόκοβιτς, συμφωνα με την προσφιλή του συνήθεια δεν παρατά τίποτα και γύρισε τον τελικό σε 2-2. Για να βάλει φρένο στο μομέντουμ του Σέρβου, ο Μάρεϊ χρησιμοιποίησε το περίφημο toilet break αφήνοντας τον Τζόκοβιτς στον αγωνιστικό χώρο να περιμένει. Όταν επέστρεψε πήρε το 5ο σετ, έκανε το 3-2 και κατάκτησε το πρώτο γκραν σλαμ της καριέρας του.
Αυτή η ιστορία, αναπαράγεται αυτή τη στιγμή από όλα τα αμερικάνικα ΜΜΕ που θυμούνται πολύ καλά τι εστί Άντι Μάρεϊ…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/