Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΡΟΥΝ: Φτάνει αύριο το δεύτερο γκρουπ

Published

on

Το δεύτερο γκρουπ των αθλητών της ελληνικής αποστολής στίβου θα φτάσει αύριο το μεσημέρι στη Βαρσοβία, ακολουθώντας ταξίδι παρόμοιο με αυτό του πρώτου γκρουπ.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού ξεκινά με τους προκριματικούς στις 4/3 ενώ το main πρόγραμμα ξεκινά στις 5 του μήνα. Οι 16 αθλητές και αθλήτριες της αποστολής, των οποίων οι αγώνες ξεκινούν από τις 5/3, θα φτάσουν στην Πολωνία αύριο με πτήση από Αθήνα μέσω Άμστερνταμ ενώ θα ακολουθηθεί το ίδιο πρωτόκολλο, με τεστ κορονοϊού τέσσερις ώρες πριν την πτήση. Το γκρουπ, του οποίου επικεφαλής είναι ο Σπύρος Κέλλης, θα συγκεντρωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 02:30 τα ξημερώματα ενώ το δεύτερο γκρουπ περιλαμβάνει τους εξής: Δημήτρης Τσιάμης, Νίκος Ανδρικόπουλος, Ειρήνη Βασιλείου, Αναστασία Μαρινάκου, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Ιωάννα Ζάκκα, Κώστας Φιλιππίδης, Κωνσταντίνος Ζήκος, Γιάννης Νυφαντόπουλος, Βούλα Παπαχρήστου, Σπυριδούλα Καρύδη, Ελένη Πόλακ.

Θυμίζουμε πως το πρόγραμμα των αγώνων έχει υποστεί αλλαγές στις ώρες και μπορείτε να δείτε το ενημερωμένο πρόγραμμα εδώ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/