Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ανανέωσε με Μουνιόθ ο Ολυμπιακός

Published

on

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Φερνάντο Μουνιόθ θα συνεχίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο Ισπανός κατάφερε και… γύρισε το χαρτί με την εικόνα της ομάδας του στους τελικούς κι από κει που ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα αποχωρήσει, τελικά οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν και ενεργοποίησαν την οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας τους.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή να μείνω στον πάγκο του Ολυμπιακού και την νέα αγωνιστική περίοδο. Τα δύο προηγούμενα χρόνια αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα και είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν. Όλοι οι άνθρωποι του κλαμπ, οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο, τα μέλη μας, οι φίλαθλοι, είμαστε μια οικογένεια και μαζί θα συνεχίσουμε να γράφουμε “θρυλική” ιστορία!», ήταν το σχόλιο του Ισπανού στην επίσημη ιστοσελίδα των ερυθρόλευκων και πλέον απομένει να δούμε τις κινήσεις των πρωταθλητών στο μεταγραφικό παζάρι (όπου αναμένεται νέα τετράδα ξένων αφού κι ο Τερβαπόρτι δύσκολα θα μείνει).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/