Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Αποστολή Γκέβλε 2019: Ικανοποίηση για την 10η θέση

Published

on

Από αγωνία και έπειτα χαμόγελα συνοδεύτηκε ο τερματισμός της σκυταλοδρομίας για τους Έλληνες σπρίντερ αφού ολοκλήρωσαν στην 10η θέση ενώ η ομάδα τους υπέστη αλλαγές μερικές ημέρες πριν τον αγώνα.

ΓκέβλεΠηνελόπη Γκιώνη
[email protected]

Στην 10η θέση οι τέσσερις Έλληνες σπρίντερ της σκυταλοδρομίας που αντικατέστησαν τελευταία στιγμή τον Κωνσταντίνο Ζήκο, αφού υπέστη θλάση, και ο 400αρης Παππάς πήρε επάξια την θέση του σε έναν προκριματικό θρίλερ αφού τα επίσημα αποτελέσματα άργησαν πολύ να έρθουν στα χέρια μας από τον πρώτο αγώνα που συμμετείχε και η Ελλάδα.
Οι τέσσερις Έλληνες τερμάτισαν έκτοι στην σειρά τους με χρόνο 40.38 ενώ αν ο κλασσικός 100αρης Ζήκος ήταν στην ομάδα ίσως να είχαν καταφέρει το πανελλήνιο ρεκόρ που τόσο επιθυμούσαν. Όταν βγήκαν από τον αγωνιστικό χώρο περίμεναν με ανυπομονησία την επόμενη σειρά να αγωνιστεί για να δουν την θέση τους στην τελική κατάταξη με την ελπίδα να βρεθούν εντός της πρώτης δωδεκάδας. Κατά την διάρκεια της αναμονής δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ τους και τα περιπαικτικά σχόλια πρώτα στον Παππά και την εκκίνησή του και έπειτα στο πόσο γρήγορα έτρεξε ο Γκαραγκάνης, που ήταν ο τελευταίος που πήρε την σκυτάλη, και πως έκανε μια πολύ καλή κούρσα σχεδόν “δαιμονισμένος”, όπως του είπαν γελώντας. «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στην 10η θέση και που περάσαμε χώρες όπως η Σουηδία. Δεν είναι κακή η επίδοση αλλά μπορούσαμε καλύτερα. Είμαστε όμως ικανοποιημένοι» ήταν οι δηλώσεις των σπρίντερ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/