Connect with us

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ

Αποστολή Γκουάνγκτζου 2019: Στην 9η θέση το ντουέτο στο τεχνικό, τελικό στο ομαδικό

Published

on

Στην 9η θέση ολοκλήρωσε το ντουέτο Πλατανιώτη – Παπάζογλου τον τελικό στο τεχνικό πρόγραμμα ενώ το ομαδικό πήρε και αυτό την πρόκριση συνεχίζοντας το απόλυτο για την ελληνική καλλιτεχνική κολύμβηση.

Στο ντουέτο, η Ευαγγελία Πλατανιώτη και την Εβελινα Παπάζογλου βαθμολογήθηκαν με 86.4975 βαθμούς και κατέλαβαν την 9η θέση στην κατάταξη, με τις αδελφές Αλεξανδρή (Άννα Μαρία και Ειρήνη) να τις προσπαρνούν και με 87.0654 να ολοκληρώνουν αυτές στην 8η θέση.
Όπως ήταν αναμενόμενο, το χρυσό μετάλλιο πήγε στη Ρωσία με τις Κολεσνιτσένκο – Ρομασίνα να συγκεντρώνουν 95.9010 βαθμούς και να ακολουθεί η Κίνα με 94.0072 και η Ουκρανία με 92.58.47.

Στο ομαδικό με την Ελλάδα να χρησιμοποιεί τις Φραγκάκη, Καραπαναγιώτου, Παπάζογλου, Βασιλοπούλου, Γιαλαμά, Κουτελίνη, Πλατανιώτη και Ζουζούνη, η πρόκριση στον τελικό του τεχνικού προγράμματος ήρτθρ με 86.0075 βαθμούς στην 8η θέση.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/