Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Αποστολή Γκουανγκτζού 2019: Νέο επεισόδιο με Σουν Γιαγκ

Published

on

Από ότι φαίνεται, κάθε φορά που ο Σουν Γιανγκ θα ανεβαίνει στο βάθρο των νικητών ως… νικητής θα δημιουργείται επεισόδιο.

Αυτή τη φορά ήταν η απονομή των 200μ. ελεύθερο που έφερε πονοκέφαλο στη FINA. Ο Ντάνκαν Σκοτ που βρέθηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου αποφάσισε να ακολουθήσει και αυτός το παράδειγμα του Μακ Χόρτον και αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Κινέζο καθώς και να συμμετάσχει στην αναμνηστική φωτογραφία των νικητών.
Αυτό προκάλεσε την οργή του Σουν Γιανγκ ο οποίος ξέφυγε στο βάθρο ενω συνέχισε την επίθεση και φεύγοντας από το βάθρο λέγοντας στον Σκοτ «είσαι λούζερ, εγώ είμαι ο νικητής». Ο Βρετανός δεν αντέδρασε σε καμία στιγμή και οι αθλητές τον σποθέωσαν με την παγκόσμια ομοσπονδία να στέλνει γραπτή προειδοποίηση και στους δύο!

Θυμίζουμε ότι ο Σουν Γιανγκ εμπλέκεται σε μια περίεργη υπόθεση ντόπινγκ όπου τον περασμένο Σεπτεμβριο έδωσε αίμα σε ελγκτές και στη συνέχεια ο σωματοφύλακας του, απέσπασε το δείγμα και το κατέστρεψε με τον Σουν Γιανγκ να υποστηρίζει ότι τα χαρτιά των ελεγκτών δεν ήταν νόμιμα. Η FINA τον απάλλαξε όμω ενεργοποιήθηκε η WADA που έστειλε την υπόθεση στο CAS όπου θα εξεταστεί το Σεπτέμβριο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/