Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Αποστολή Γκουανγκτζού 2019: Στη 17η θέση η Αραούζου

Published

on

Η Κέλλυ Αραούζου ολοκλήρωσε σήμερα την παρουσία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του open water που φιλοξενείται στο Γέοσου της Νότιας Κορέας, 130 χιλιόμετρα από την Γκουανγκτζού που είναι η έδρα των αγώνων.

Σε μια συγκλονιστική κούρσα που κρίθηκε πάλι στο φώτο φίνις και με πολύ ξύλο στην τελική ευθεία, η αθλήτρια του Νίκου Γέμελου έκανε καλό αγώνα και ολοκλήρωσε το 5αρι σε 58:17.2 για να καταλάβει τη 17η θέση την τελική κατάταξη. Λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα της χρονιάς αλλά και την όχι και τόσο καλή ψυχολογική της κατάσταση μετά το 10αρι, η Αραούζου σήμερα ήταν εξαιρετική αποδεικνύοντας ότι είναι μια ποιοτική αθλήτρια στο πιο ανταγωνιστικό αγώνισμα της κολύμβησης, τη μαραθώνια.

Νικήτρια η Βραζιλιάνα Άνα Μαρία Κούνια με 57:56.0 με τη Γαλλιδα Ορελί Μουλέρ να ακολουθεί στην δεύτερη θέση με 57:57.0. Στην τρίτη θέση το φώτο φίνις έδωσε μαζί την Αμερικανίδα Χάνα Μουρ και τη Γερμανίδα Λόνι Μπεκ με 57:58.0 και τη Ρακέλε Μπρούνι από την Ιταλία 5η με 57:58.9.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/